Az istenhívőknek mi a véleményük a melegekről? Elfogadják őket? Isten elfogadja? Lehet buta kérdés, csak nem vagyok jártas a témában.
Születésemtől fogva és a neveltetésem által sem gondoltam, hogy másként kell lennie. Pedig nem kaptam mély "vallásos" nevelést. amikor pedig kinőtem a kamasz kórból,/ és akkor sem gondoltam, hogy lányokkal fogok kapcsolatba lépni ilyen téren/,akkor kezdtem a családalapítással foglalkozni, és azzal, hogy asszonyként egy Férfinak leszek a felesége. Majd gyermekeket szülők, és minden megy úgy, ahogy a nagy könyvben írva van.
Soha nem éreztem vágyat arra, hogy egy nővel kerüljek kapcsolatba.
Korból. Nem kórból.
Tehát nem a te döntésed volt. Heterónak születtél és kész. Akkor mi a jó csudáért gondolod, hogy a homoszexuális nem ugyanúgy van, mint te?
Mert a természetellenes kialakulás valaminek a következménye, amit nem Isten adott.
A saját nemükhöz vonzódók sem annak születtek, később alakult ki valamilyen okkal ez. Hiszen egy anyától és egy apától születtek Ők is. Tehát természetes módon.
"A saját nemükhöz vonzódók sem annak születtek, később alakult ki valamilyen okkal ez"
van genetikai összetevője is
"Hiszen egy anyától és egy apától születtek Ők is. Tehát természetes módon."
ebből akár arra is következtethetnél, hogy természetes a homoszexualitás. de sajnos a mesekönyved mást beszélt beléd.
15
Nézd, nekem nem tisztem meghatározni a Te gondolkodásodat. Egy feladatot kaptam, hogy mondjam el és tanítsam meg másoknak amit az életadónk leíratott.
Ezzel az információval pedig mindenki azt kezd amit akar.
Ha Te ezt nem fogadod el, Isten se akadályozza meg, vagy erőlteti rád.
azonban akik nem használják a gondolkodóképességüket, és Istent akarják elfogadásra késztetni ezzel kapcsolatban, azok hatalmasat tévednek, Isten soha nem fogja az általa felállított törvényeit maga ellen fordítani.
"A saját nemükhöz vonzódók sem annak születtek, később alakult ki valamilyen okkal ez."
"Egy feladatot kaptam, hogy mondjam el és tanítsam meg másoknak amit az életadónk leíratott."
Akkor kérlek mutasd meg nekem, hogy hol található a Bibliában az, hogy a homoszexuálisok nem homoszexuálisnak születnek, hanem később alakul ki náluk ez.
17
A tolvaj sem tolvajnak születik. De azzá válhat.
Ádám sem tökéletlenségben jött létre, még is azzá vált. Valami erre motiválta:
(1Mózes 1:31) 31 Isten ezek után megnézett mindent, amit alkotott, és mindaz nagyon jó volt. . . .
(1Mózes 2:25) 25 Az ember és a felesége pedig mindketten meztelenek voltak, mégsem szégyellték.
Ezek a versek mutatják, hogy sok minden természetes volt, ami később természet ellenes lett.
A meztelenség nem volt szégyellni való. Még is kialakult valaminek a következtében. ezért elkezdtek ruhákat hordani.
Mi változott? A körülményeik és tetteik, amiket a gondolkodásuk változtatott meg. Már nem úgy néztek és gondoltak mindent ahogy régebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!