Baj ha nem érzem magam bűnösnek?
"És kész örökké nem akarok élni se itt se oda àt"
Érdekes gondolkodás módod van az élet szentségéről. Isten az élők Istene nem a halottaké. Eszébe sem volt eredetileg, hogy az ember meghaljon.
Az "odaát" pedig a Földre vonatkozik, hiszen az emberi életet ide tervezte, és hozta létre.
Úgy látom nem kaptál kellő mélységében oktatást Istenről és a szándékáról.
Ezért vagy tiszteletlen az élettel szemben is, és azzal aki azt létrehozta. Szomorú ilyet olvasni olyantól, aki kereszténynek nevezi magát. Jézus halála neked egy felesleges dolog, és talán nem is érzed át a súlyát, hogy azért halt meg, hogy élj.
Olyan mintha szembe köpnéd a megváltódat.😥😥
"De ilyen szektás dolgok amiket mondasz"
Kedves Kérdező
Az mióta szektás, hogy Jézus meghalt azért, hogy az emberek az élethez való jogát visszakapják. Olvastad mit mondott Ádámnak Isten?
(1Mózes 2:16, 17) . . .„A kert minden fájáról ehetsz megelégedésig. 17 De a jó és rossz tudásának a fájáról ne egyél, mert azon a napon, amelyen eszel róla, bizony meghalsz.”
Ha nem evett volna róla, mit gondolsz akkor is meghalt volna?
"Szeretem az Istent de nem ilyen fanatikusan!"
Kedves kérdező.
Engem lenullázhatsz, de ettől még Jézus szavai nem fognak megváltozni.
(Máté 10:37) 37 Aki jobban szereti az apját vagy az anyját, mint engem, nem méltó hozzám, és aki jobban szereti a fiát vagy a lányát, mint engem, nem méltó hozzám.
Mit gondolsz Jézust fanatizmust tanított? Eddig egyetlen kérdésemre sem válaszoltál, csak nullázás van. Jézus szavaival szállsz szembe, és rám haragszol?
Jézus azt tanította, hogy bár szeretni kell a családunkat, de aki jobban szereti Őket nála, az nem méltó hozzá.
Hogy szeretheted, ha erre úgy reagálsz, hogy hátat fordítasz a kijelentésének.
komolytalannak tünteted fel az egészet. De hát a Te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!