Szerintetek normális, ha bűnösnek érzem magam ezért?
Ma délelőtt felszálltam a vonatra csak egy lány űlt egyedűl egy kocsi szakaszba,és cipőstől fent volt a lába a szemben lévő műbőr űlésen. Nem szoktam ilyenen izgatni magam ,mindegy is nekem csak picit dühített a dolog ,mert volt már máskor több ször olyan,hogy porba,száraz homokdarabba űltem le a vonaton és pont az ilyenért ,hogy felteszik a lábukat és ma megkértem a lányt,hogy vegye már le a lábát cipőstől az űlésről,de szép hangon.
Levette,de amikor arébb leűltem,kb fél percig motyogott valami morcosat. Tényleg nem rosszindulatból és szépen mondtam neki,és szerintem jogosan,vagy van az a közmondás,hogy fáj az igazság,lehet.
A lényeg,hogy utána egy darabig bűnösnek éreztem magam ,bűntudatom volt,meg is fogadtam,hogy nem szólok szépen senkinek semmit többet.
Motyogott morcosan,lehet hogy a lányok nem szeretik a beszólásokat,pedig nem annak szántam.
Szerintetek normális,hogy ezért bűntudatom lett vagy ne foglalkozzak vele?
"meg is fogadtam,hogy nem szólok szépen senkinek semmit többet. "
Ezaz ne is szépen hanem keményen, határozottan szólj. :D
Én is volt már, hogy a kisgyerekre szóltam, hogy szedje le a koszos lábát az ülésről, az anyja meg nekem esett.
Na, nem rakta zsebre, amit tőlem kapott. Én nem fogok finokodni senkivel, és ha a másodikon rugdos, a harmadik szólásra vissza is rúgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!