Nagyon nagy a szociális igényem ez normális?
Nem tudom mindenkit szeretek, valamilyen formában bárkivel könnyen megértem magam...gyorsan ismerkedek. Ha sokáig nem vagyok emberek között mondjuk 2-3 nap egyre szarabbúl leszek.
Közeli intim kapcsolatokat/kapcsolatokat viszont eléggé óvatosan merek csak kialakítani..valamiért megértem az embereket a nőket is a férfiakat is...ezért en abnormális lehetek? 25f
Ja és könnyen tudok sikeresen kijönni mondjuk egy rossz helyzetből.
Valamikor kihasználok embereket szándékosan úgy hogy ne vegye észre stb stb stb
Én is ugyanilyen vagyok. Egyszerűen minden percemet tölteném valakivel. A hosszabbtávú szószerinti egyedüllétbe beleroskadnék. Szintén ez a helyzet az ismerkedés kapcsán. Legyen az a legelvetemültebb rocker, rapper, roma, muszlim, elvont, gyerekes, felnőtt stb.. mindenkivel megtalálom a közös hangot.
Szintén amit már kommentben írtál, ugyanez.
Szerintem örüljünk ezeknek a "tulajdonságainak".
Nem túl normális, de legalább sosem fogjuk magunkat egyedül érezni, mert úgyis mindig valaki társaságát megtaláljuk.
Ezt a kihasználásost pedig öncéluan ne csináld sose. Tudom, hogy megtehetnénk és nagyon nagy hasznunkra válna, de nem szabad. Visszaadja az élet többszörösen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!