Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért érzem bűnösnek magam?

Miért érzem bűnösnek magam?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés nem arról szól,hogy megettem 3 szem babot és bűntudatom van

hanem arról,hogy már többször is belekezdtem fogyókúrába és véghez is vittem volna

de bűntudatom támadt, mégpedig azért,mert mindig az van bennem,hogy fogyókúra alatt nem a saját vágyaim érvényesülnek,hanem szabályok szerint kell egyek

Namostmár,ez talán abból is fakadt, hogy én egy elég független személyiség vagyok és nem bírom jól,hogyha valaminek alá kell vessem magam

de hogyan győzzem meg magam,hogy ez most a helyes választás? Mert bár a fogyókúrának sok ellenzője van,de amikor valaki megjelenik egy bombázó alakkal akkor senkit sem érdekelnek a részletek

Tehát valahogy a cél szentesíti az eszközt,nem?

vagyis a fogyókúra bár nem természetes,de meghozza a kívánt eredményt

Nem ? (bevallom,bíztatásra van szükségem)

16/L

2010. nov. 29. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is pont ugyanilyen vagyok,mint te:S
2010. nov. 29. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Azért miért nem érzitek magatokat bűnösnek, hogy csak így abbahagyjátok, amit véghez akartatok vinni?
2010. nov. 29. 21:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Mert nem vagyunk biztosak benne,hogy helyes-e a cél amit elakarunk érni és hogy jó-e az az út amin elindultunk
2010. nov. 29. 21:51
 4/8 A kérdező kommentje:

attól,hogy most divat a fogyókúrázás attól még nem biztos,hogy helyes is,ennyi

a többségnek könnyű,mert az átlag megy a többi után és nem gondolkodik el azon,hogy vajon jó-e azt tenni amit tesznek

2010. nov. 29. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jól látod.Ha 16 évesen túlsúlyos vagy,akkor az a nem természetes és egy kiegyensúlyozott étrend pedig az.

A bombázó alakhoz meg edzés is kell,nem csak jól megválasztott étrend.

És egy jó étrendnek nem hinném,hogy sok ellenzője lenne,viszont egy eszetlen koplalásnak,vagy nők lapjás sztár kamu diétának annál inkább.

2010. nov. 29. 21:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Az Apád vagyok nagyon helyesen leírta a valót. Nem az a baj, hogy bomba alakot akartok. Nem a cél rossz, hanem az út az. Valamit nem tenni, szenvedni az menő dolog. De sportolni, edzeni az uncsi. Ezért van lelkifurdalásod. Tini gyerekeknek falni kell, hogy kifejlődjenek, kívül, belül. És mozogni annyit, hogy a szervezet egyensúlya megmaradjon. A Ti módszeretek meg olyan, mint a Toldi lováé! Megdöglött, mire megszokta volna az éhezést.
2010. nov. 29. 22:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Valoban fogyoznod kell?arrol nem irtal semmit,h hany kg vagy es hany cm.akkor ez a helyes ut ha mondjuk van rajtad 10 kg folosleg.
2010. nov. 29. 22:33
 8/8 anonim ***** válasza:
sportolj. és csökkentsd a szénhidrátot. nem kell semmi drasztikus diéta csak sokat kel mozogni. és máris leolvadnak a kilók.
2010. nov. 30. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!