Miért érzem bűnösnek magam?
Ez a kérdés nem arról szól,hogy megettem 3 szem babot és bűntudatom van
hanem arról,hogy már többször is belekezdtem fogyókúrába és véghez is vittem volna
de bűntudatom támadt, mégpedig azért,mert mindig az van bennem,hogy fogyókúra alatt nem a saját vágyaim érvényesülnek,hanem szabályok szerint kell egyek
Namostmár,ez talán abból is fakadt, hogy én egy elég független személyiség vagyok és nem bírom jól,hogyha valaminek alá kell vessem magam
de hogyan győzzem meg magam,hogy ez most a helyes választás? Mert bár a fogyókúrának sok ellenzője van,de amikor valaki megjelenik egy bombázó alakkal akkor senkit sem érdekelnek a részletek
Tehát valahogy a cél szentesíti az eszközt,nem?
vagyis a fogyókúra bár nem természetes,de meghozza a kívánt eredményt
Nem ? (bevallom,bíztatásra van szükségem)
16/L
attól,hogy most divat a fogyókúrázás attól még nem biztos,hogy helyes is,ennyi
a többségnek könnyű,mert az átlag megy a többi után és nem gondolkodik el azon,hogy vajon jó-e azt tenni amit tesznek
Szerintem nem jól látod.Ha 16 évesen túlsúlyos vagy,akkor az a nem természetes és egy kiegyensúlyozott étrend pedig az.
A bombázó alakhoz meg edzés is kell,nem csak jól megválasztott étrend.
És egy jó étrendnek nem hinném,hogy sok ellenzője lenne,viszont egy eszetlen koplalásnak,vagy nők lapjás sztár kamu diétának annál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!