Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottam a fiummal, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a fiummal, most más tetszik, viszont mikor arra gondolok, milyen lenne vele, bűnösnek érzem magam. Miért?

Figyelt kérdés
Nem tudnék már a régi fiummal együtt lenni, de valahogy mintha nem tudnék továbblépni. Amikor arról gondolkodom, milyen lenne ezzel a másikkal aki tetszik, milyen lenne vele akár "ugy" is, elfog a bűntudat. Miért nem tudok továbblépni? Annak, hogy szakítottunk az exemmel, már 1.5 éve... Ő volt az első komoly fium, 2 évig voltunk együtt.
2011. máj. 6. 11:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Hú babám elég gyerekesen hangzik.Hány éves vagy???

Ha úgy van ahogyan vélem,kb.14 akkor még ráérsz azon gondolkodni,milyen lesz vele "úgy"...De ezen ár túl vagy,szóval lépj tovább.....

2011. máj. 6. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:

"kb.14"

Hogy lenne 14? Hogy ha szerinted 14, akkor 11,5 évesen kellett hogy összejöjjön a barátjával -.-"

2011. máj. 6. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:
a mai volágban semmi sem lehetetlen.Igy lesznek 14 évesen anyukák.....
2011. máj. 6. 11:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Jah, tudom hogy elég gyerekesen hangzik, én sem tudom miért érzem ezt. Amugy nem vagyok, 14, sem 15 hanem 20.
2011. máj. 6. 12:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem ciki, érettebben is lehetnek ilyen/hasonló problémáid (de reméljük nem lesz, reméljük stabil kapcsolatod lesz 120 évig:))

Minden párkapcsolat másképp működik, más tetszik meg az egyik emberből, más a másikból. Van, amikor egy amúgy szexben klassz palival lehetetlen együtt élni a mindennapokban, de lehet fordítva is, hogy a szex nem megy.

Koncentrálj arra, hogy az első fiú miért NEM volt jó - és közben azon is gondolkodj, hogy a jelenlegivel mi bajod van. Hiába szebb a srác, ha hülyébb vagy bénább mint amit szeretnél, ezért húzol elő valakit a múltból, aki normálisabb, de akivel szintén valami nem működött.

Ez addig megy így, amíg meg nem találod a neked való FÉRFIT. Addigra hosszú idő is eltelhet attól függően, mennyi időt szánsz egy-egy nem működő kapcsolatnak.

2011. máj. 6. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!