Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűnösnek érzem magam, pedig még most is ugyanígy döntenék. Nem tudok túl lenni rajta, nem megy :S. Mit tehetnék?
az a baj, hogy ha ő kijelenti, hogy nem hiszi hogy megvár, akkor nem érzi azt amit te.
tudom, hogy nehéz, de hidd el, túl leszel rajta, jön jobb. nehogy feladd az álmaid egy ilyenért.
A barátod is valószínűleg ugyanolyan szerelmes beléd, mint fordítva, akármennyire is nem így látja a többi válaszadó.
Ha ez megfordult a fejedben, ez nem arról szól, hogy nem tudná kordában tartani a farkát 10 hónapig, hanem, hogy ennyi idő alatt akármilyen napi kapcsolattartás mellett is, elhidegülnétek egymástól, ahogy bármilyen két normális ember.
Így, hogy elváltok egymástól, még egy ideig biztos éreztek egymás iránt egyet s mást. Ha hivatalosan együtt maradtatok volna, előbb-utóbb úgy is meglátszott volna mindkettőtökön a másik hiánya. A barátod rátalált volna egy lányra, aki ott van neki, ha kell, és ennyi. Én sztereotíp vagyok a japánokkal ilyen értelemben, úgyhogy nem írom, hogy te is találtál volna odakint egy japán fiút.
Az természetes, hogy szerelmes vagy, mégis attól, amin majd átmész akkor, amikor szétjöttök, és el kell válnotok, biztosan később jobban tudod majd kezelni az életben a szakításokat, és hogyha hasonló történik veled a jövőben. Az élet megy tovább.
Nagy hiba lett volna lemondani az utat!
Jól döntöttél, én is ezt tettem volna. Igaza van a srácnak abban, hogy túl nagy lett volna a nyomás, ha lemondod az utat - jó jel, hogy nem akart lebeszélni, megkötni, birtokolni. Meg gondolj bele, összevesztek, milyen szar lett volna ha a fejéhez vágod, hogy mit áldoztál be miatta... Lehet, megkeserítette volna alapból az egész kapcsolatot a bánkódás, sóvárgás, meg az ő lelkiismeretfurdalása.
Persze tudni kéne, hogy most az mozgatja, hogy tiszteletben tartja az álmaidat, vagy az, hogy nem szeret eléggé, így nem vagy neki olyan fontos...
Nem hiszi, hogy megvár - nem tetszik, hogy ezt mondja,miért ne várhatna? Augusztusig még közelebb kerülhettek egymáshoz, és igenis megvárhat. NEHOGY VISSZALÉPJ! Egész életedben bánnád!
Közben persze alakulhat mindkét részről másképp, szerintem de nem kell eleve úgy hozzáállni, hogy nem vár meg. Persze ezt neki kell eldöntenie. De még átgondolhatja.
Nagyon sokan vannak ennyi ideig vagy még tovább ennyi évesen egyedül, párkapcsolat és szex nélkül - nem lenne olyan szörnyű várnia Rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!