Igaz, hogy a muszlimok Mohamed prófétájának kilenc felesége volt, míg másoknak csak négyet engedett?
"Ha megadom akkor az mit fog változtatni ?"
Pl kiderülne belőle hogy az iszlámot nem csak hazugságokkal lehet védeni.
Muszlim társam folyamatosan hivatkozások tömegével bizonyít mindent, még sohasem láttam ilyen felkészült embert !
A másik oldalon csak olyan embereket látok akiknek a magyar nyelvű google és a magyar televízió a két forrása mindössze.
Abdullah
"Muszlim társam folyamatosan hivatkozások tömegével bizonyít mindent, még sohasem láttam ilyen felkészült embert !"
Most miért hazudozol? Eddig semmit nem bizonyított a kérdésben, csak ismételgette hogy rá szigorúbb szabályok vonatkoznak. De természetesen ezt se bizonyította semmivel.
"Próféta ! Megengedtük, hogy feleségeid legyenek: bármely hívő nő, aki a Prófétának akarja adni magát és a Próféta is feleségül akarja venni őt. Ezek a hívők közül kizárólag reád vonatkoznak. Mi jól tudjuk, mit írtunk elő, a hívők számára feleségeikkel kapcsolatban, és ezért téged nem hibáztathat senki. Isten az Elnéző, az Irgalmas."
33. szúra részlet.
Abdullah
Igazából nemrég volt olyan személy, aki közölte, hogy az sem érdekli, ha külön versek vonatkoznak a Prófétára, ezért gondoltam hogy felesleges idéznem.
Abdullah
#57: Ha tudnád hogyan beszélnek az Iszlámról egyes primitív egyedek itt a gyakorin, akkor megértenéd minden reakciónkat. Persze amikor visszanyal a fagyi azt nem szeretik. Az igazság fáj nekik.
Abdullah
"Ha tudnád hogyan beszélnek az Iszlámról egyes primitív egyedek itt a gyakorin, akkor megértenéd minden reakciónkat"
Tudom, szoktam olvasgatni a vallás témakört is időnként. Viszont nem, nem érthető a reakció. Egyrészt ha téged zavar ez, akkor mit gondolsz, mi fog történni ha te elkezded ugyanezt a viselkedést a másik oldalon? Csak adod alájuk a lovat.
Másrészt annyira próbáltad fényezni a másik muszlimot, de itt gyakorin 10-ből 9-szer ő az aki kiprovokálja ezt a viselkedést másokból. Érdekes hogy őt nem kéred számon.
#59: Szerintem ők "otthonról hozzák magukkal" a primitívségüket, nem provokálja itt senki őket :D
Abdullah
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!