Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit szeretne vajon tanítani...

Mit szeretne vajon tanítani az Isten azzal, hogy az összes barátom (huszonéve barát is) megszakította velem a kapcsolatot és új barátságra évek óta senki nem nyitott felém? Mi a tanítása a barát nélkül maradásnak?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 29. 02:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Így változott a világ. Mindig mondják a TV-ben, hogy az emberek egyre jobban elzárkóznak egymástól és erre rádobott egy lapáttal a közösségi média. Most készült erről a dokumentum film is a Netflix gondozásában.
2021. ápr. 29. 17:27
 12/16 A kérdező kommentje:

A 8.válaszból hol látszik, hogy a másikat hibáztatom?

Az a normális, ha rendszeresen előfordul, hogy állsz a találkozó helyén, a megbeszélt időpontban... majd kiderül, hogy ő más programot talált ki, csak elfelejtette lemondani... ebben az a hiba, hogy nem vagyok elég elfogadó, mert ezt szokták az emberek csinálni egymással rengeteg alkalommal, megértik a másikat?

Az az energiámpir, aki csak és kizárólag a másikat hallgatja éveken át úgy, hogy ő magáról csak a nevét mondja el?

2021. ápr. 30. 00:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Nincs súlya, jelenléte valószínűleg a személyiségednek, szürke egér lehetsz.
2021. ápr. 30. 14:50
 14/16 A kérdező kommentje:
Azt nem értem, hogy akkor miért mondták el minden dolguk, volt, hogy napi 4-5-6 óra telefonáláson át.
2021. ápr. 30. 18:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Jól nézel ki? Plane ha nô vagy, az lehet ok. Most majd elkezdenek savazni az álszenteskedôk, hogy félrebeszélek, de bizony, sok esetben innen fúj a szél..
2021. ápr. 30. 21:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Én annyira megértelek, ugyanez volt velem, ha hallgattam, az volt a baj, ha beszéltem az is, meg hogy MIT panaszkodom ha nem csak kenyszeresen jókat meseltem, ha elmondtam a velemenyem megsertodtek STB STB
2021. ápr. 30. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!