Mit szeretne vajon tanítani az Isten azzal, hogy az összes barátom (huszonéve barát is) megszakította velem a kapcsolatot és új barátságra évek óta senki nem nyitott felém? Mi a tanítása a barát nélkül maradásnak?
Nyitott vagyok. Az emberek nem nyiottak felém. Ignorálnak, levegőnek néznek...nemcsak, hogy netes üzenetre ( messenger, viber stb), sms-re nem válaszolnak, telót nem veszik fel, nem hívnak vissza...hanem pld ha személyesen találkozom valakivel, elnéz, hogy ne kelljen köszönni, ha mégis muszáj neki, mintha meg se hallaná, amit mondok vagy a beszélgetés közepén otthagy.
Eddig is kérdeztem, hogy hogy vannak. Órákon át mesélték, mesélték a maguk dolgait, lelki szemetes voltam. A másik véglet, hogy nem válaszra sem méltat.
Mit okoztak nekem? Pld hogy rángattak, ahogy kedvük voltak, ha olyanjuk volt, felhívtak és 5-6 órán át is beszéltek magukról...ha volt közös program szervezve sokszor elfelejtették lemondani, hogy mégsem jó.
Hova vonuljak el és mit csináljak ott?
Nyilván azt, hogy változtatnod kell a személyiségeden, hozzáállásodon.
A 8. válaszodból ordít, hogy mindig a másikat hibáztatod mindenért. Ezen felül egy energiavámpír is lehetsz, amiért menekülnek tőled az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!