Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit szeretne vajon tanítani...

Mit szeretne vajon tanítani az Isten azzal, hogy az összes barátom (huszonéve barát is) megszakította velem a kapcsolatot és új barátságra évek óta senki nem nyitott felém? Mi a tanítása a barát nélkül maradásnak?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 29. 02:23
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Nem a covid miatt, covid alatti dolog, még előtte idők óta történik ez.
2021. ápr. 29. 02:24
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Kérlek szépen azt, hogy nyiss az emberek felé jobban.
2021. ápr. 29. 04:25
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Vagy azt, hogy te is meg tudod kérdezni másoktól, hogy hogy vannak.
2021. ápr. 29. 05:22
 4/16 anonim ***** válasza:
57%
Ne fogd már Istenre, semmi köze hozzá, valószínűleg a te hibád.
2021. ápr. 29. 05:36
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
Azért isten nem tud helyetted kapcsolatot tartani senkivel. De én úgy tartom hogy ha valaki kilépett az életemből annak biztos oka van. Nézd végig hogy azok akikkel nem tartod a kapcsolatot mit okoztak neked és miért jobb hogy nincsenek már melletted. És zárd le ne gondolkozz rajta mert így kellett lennie. Nyiss új emberek felé
2021. ápr. 29. 07:03
 6/16 anonim ***** válasza:
27%
Azt súg alja,vonulj el .
2021. ápr. 29. 07:30
 7/16 anonim ***** válasza:
30%
Szektás barát nem kell
2021. ápr. 29. 08:08
 8/16 A kérdező kommentje:

Nyitott vagyok. Az emberek nem nyiottak felém. Ignorálnak, levegőnek néznek...nemcsak, hogy netes üzenetre ( messenger, viber stb), sms-re nem válaszolnak, telót nem veszik fel, nem hívnak vissza...hanem pld ha személyesen találkozom valakivel, elnéz, hogy ne kelljen köszönni, ha mégis muszáj neki, mintha meg se hallaná, amit mondok vagy a beszélgetés közepén otthagy.

Eddig is kérdeztem, hogy hogy vannak. Órákon át mesélték, mesélték a maguk dolgait, lelki szemetes voltam. A másik véglet, hogy nem válaszra sem méltat.

Mit okoztak nekem? Pld hogy rángattak, ahogy kedvük voltak, ha olyanjuk volt, felhívtak és 5-6 órán át is beszéltek magukról...ha volt közös program szervezve sokszor elfelejtették lemondani, hogy mégsem jó.

Hova vonuljak el és mit csináljak ott?

2021. ápr. 29. 09:00
 9/16 anonim ***** válasza:
96%

Nyilván azt, hogy változtatnod kell a személyiségeden, hozzáállásodon.

A 8. válaszodból ordít, hogy mindig a másikat hibáztatod mindenért. Ezen felül egy energiavámpír is lehetsz, amiért menekülnek tőled az emberek.

2021. ápr. 29. 09:53
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy te bak csillagjegyű véletlen ??
2021. ápr. 29. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!