A fatimai jelenésekre van valamilyen teljesen hétköznapi tudományos magyarázat?
Elszokhattál tőle, hogy amikor valami hittel kapcsolatos "csoda" történik, előbb a természetes magyarázatok között keress valami megoldást. El sem tudod képzelni, mennyi ember él át világrengető "csodákat", amikről pikk-pakk kitudódik, hogy csak érzéki csalódás vagy más teljesen természetes dolog történt. Nem mind kerül be a hírekbe. Az egyház a fatimai eseményeket sem ismerte el, csak akkor hajlott meg, mikor a látogató tömeg miatt volt muszáj melléjük állni.
Maradjunk annyiban, hogy fogalmad sincs milyen viszonyok voltak akkoriban Portugáliában. Neked nem érdemes válaszolni sem, hiába olvastam utána eredeti nyelven a történteknek, te úgy kezdtél, hogy már meggyőzted magad a történet hitelességéről.
Pedig nem kellene ennyire elvakultnak lenned, attól, mert a fatimai "csodák" nem hitelesek, még hihetnél tovább zavartalanul abban amiben eddig is hittél.
12# szépen bemutatja hogy ez az élből minden "szellemit" elutasítani ugyan olyan káros és zavaró mint a vak hit, ami mindent azonnal elhisz, ha az a vallásból jön.
Szerinte egy középutat kell megtalàlni, "ne higgy el semmit, de ne is utasíts el semmit".
Nagyon sok jó, és igaz dolog kisiklik és elvész a szélsőségeken.
(Nem akarom a vitát folytatni de sajnos 12es a te vakhited mondja azt hogy nem győzódtem meg erről-arról.
Évekig tanulmányoztam és ennek bizonyítékaként fáradj el a wikipédiára, nézd meg a Szerkesztő:Konstant oldalamat, ahol tájékozódhatsz arról hogy te vagy én tanulmányoztuk-e tőbbet a Mária-jelenéseket.
Magam is azért kutattam, hogy természetes magyarázatot találják, de te viszont érthetetlen, hogy miért foglalsz állást ha nem ástad bele a témába magad. Segítek... , Beauraing, Lourdes, Warraq, Zeitoun, Akita, Siracuza, Kibeho. Banneux. Laus, Máriapócs, Pontman. Stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!