Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért hisznek egyes Jézus-hívő...

Miért hisznek egyes Jézus-hívők a halál utáni életben ami az ördög tanítása? Különben is a Biblia arra utal, hogy a halál után öntudatlanok leszünk a feltámadásig. Szerintetek mire utal ez az igevers, ha nem a megszűnésre?

Figyelt kérdés

János evangéliuma 5. fejezet 28-29. vers.

"Ne csodálkozzatok ezen: mert eljő az óra, amelyben mindazok, akik a koporsóban vannak, meghallják az ő szavát, és kijönnek; akik a jót cselekedték, az élet feltámadására; akik pedig a gonoszt művelték, a kárhozat feltámadására."

Isten mondta: Ha esztek a fáról, akkor meghaltok. Ördög: Csak ugyan ezt mondta? Csak ugyan meghaltok?

szerintetek mit jelent ez az igevers, hogy meghalunk? Hát megszűnünk létezni!

2021. jan. 24. 16:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
:DDD
2021. jan. 24. 16:55
 12/22 A kérdező kommentje:
Szerencsére csak mi fogunk feltámadni, de aki kiröhögi a másikat tanúként az nem támad fel, mert kicsúfolja a másikat.
2021. jan. 24. 16:57
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a katolikusok ugye vallják, hogy létezik halál utáni élet, nemcsak az úgynevezett alvás. Akkor az egész katolicizmus a sátán tévtanításán alapul?
2021. jan. 24. 16:58
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem csak ez. A halhatatlan lélek szó nincs a Bibliában. Ez pogány tévtanítás, mint a purgatórium. Az ember nem az égből jött, hanem a porból, és porrá is lesz.
2021. jan. 24. 17:01
 15/22 anonim ***** válasza:
83%
Tehát nem csak ez, hanem sok dolog a katolicizmusban a sátán tévtanítása? Aha.. Ok, meggyőztél:D
2021. jan. 24. 17:03
 16/22 A kérdező kommentje:
Ez megint nem Jézus élethez méltó dolog amit műveltél! Imádkozok érted szerintem, hogy Jehova Isten megbocsásson. Utána pedig ott van a Bábel tornya ami asszem nem csak a nyelv össze zavarása volt a cél, hanem a vallások összetévesztése is az volt. Szerinted Jézus tanított valaha Mária mennybemenetéről, vagy a purgatóriumról? Sőt, a keresztnyaklánc az kb. bálványimádat, mert Jézus nem a nyakláncban van, hanem odafent!
2021. jan. 24. 17:07
 17/22 anonim ***** válasza:
Összefüggéstelenül írkálsz butaságokat, így nem vagyok hajlandó veled vitázni. Majd hátha valaki más megteszi helyettem. További szép estét.
2021. jan. 24. 17:09
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem tök mindegy, hogy miben hisz? Már az is elmond mindent, hogy jehovista lett, majd Isten kiemeli onnan, ha megérdemli. Addig meg hozzá sem kell szólni. Ne etessétek a trollt, mert ez az, hisz szándékosan provokatál és mindenki mást lenéz, aki nem egy kitalált szóban hisz. A Bibliát úgysem ismeri, ahogy Istent sem, nem lehet ezzel még beszélgetni sem. Hagyjátok, nektek lesz jobb.
2021. jan. 25. 04:04
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem jehovista. Te hogyan reagálnál ha csúfolodnának téged? Példáup nem András, hanem Andi.
2021. jan. 25. 07:23
 20/22 anonim ***** válasza:
De, jehovista, mert ez egy kifejezés, ami a szekta központi tanítását fejezi ki. Ahogy az adventistáknál vagy baptistáknál. De nem hozzád szóltam, te engem hagyj békén.
2021. jan. 25. 07:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!