Hitler megvolte keresztelkedve,és ha meg ,milyen vallásnak volt a tagja?
Figyelt kérdés
2020. nov. 26. 11:54
61/108 anonim válasza:
Kinyitottam a Bibliát, ezt találtam:
"Nincs többé zsidó és görög, nincs szolga és szabad, nincs férfi és nő, mert ti mindannyian egyek vagytok Krisztus Jézusban."
62/108 A kérdező kommentje:
A David történetének a körülmetélkezésrenézve semmi köze,mert amint mar írtam Jézus áldozata eltörőlte.Aki körülmetélkezik vagy egyetért vele hiányos az ismerete.
2020. nov. 27. 18:49
63/108 A kérdező kommentje:
61.Nagyon helyes.
2020. nov. 27. 18:51
64/108 anonim válasza:
#61 csak hogy ez nem dávid élettörténete hanem az újszövetség része. ideje művelődni neked is.
65/108 anonim válasza:
#62 jézus nem törölt el semmit ő nem eltörölni jött a törvényeket és prófétákat hanem betölteni tehát nehezített rajta
66/108 anonim válasza:
mert széles az út ami pusztulásba vezet és sokan vannak akik azon járnak akik szerint semmilyen törvényt nem kell betartani mert jézi eltörölte... haha viccnek is rossz
67/108 anonim válasza:
Szerinted nem az Újszövetség a lényeg? Mit foglalkozzak Dáviddal, ha van Pál apostol, aki egyértelműen leírta, hogy egy nép vagy nemzet sincs különleges szerepben.
68/108 anonim válasza:
#67 Attól még az ószövetség nem törlődött el vagy szerinted már szabad gyilkolni, férfiakkal fajtalankodni, denevért enni ami egy tisztátalan állat, lopni, csalni, hazudni stb...?
69/108 anonim válasza:
Szerintem ezek jelentős részét az Újszövetség is tiltja. Mondjuk enni azt lehet, amit akarsz vagy gusztusod van, mert Jézus szerint nem attól leszel tisztátalan, ami a szádon bemegy, hanem ami a szádon kijön. Pál apostol is valami olyasmit ír, hogy amit Isten megtisztított, azt ember ne mondja tisztátalannak.
70/108 anonim válasza:
#69 Itt a lényeg azon van hogy megtisztította ha az adott ember nem kéri imában a tisztitást akkor tisztátalan marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!