Hitler megvolte keresztelkedve,és ha meg ,milyen vallásnak volt a tagja?
Egyrészt a Hit Gyülekezete nem szekta, hanem elismert keresztény közösség. Másrészt az izraeli nemzeti zászló jelenléte bizonyos alkalmakkor nem jelent bizonyítékot arra, hogy Izrael fizetett volna a keresztény gyülekezetnek!
Azért írtam, hogy hiteles bizonyítékokkal állj elő, mert különben csak rágalmazó maradsz! A hiteles bízonyítékok még nem jöttek meg.
Attól mert szavazatokért Orbán elismeri a hitgyülit, még szekta marad.
Amúgy érdemes ezt a riportot elolvasni, itt írnak ilyen pénzekről:
Amerikai pénzeket egyenesen kimondja, izraeli pénzre erőteljesen utal.
Mondjuk érdemes ezt is elolvasni, ha már volt szó könyvekről is, talán másik kérdés alatt:
Alvilági módszerekkel, fenyegetések árán levetetik a Németh Sándort leleplező riport könyvet boltok polcairól.
Tehát nem én mondom, hogy Izrael támogatja, hanem tagok mondják.
De itt ne OFF-oljunk, a kérdés az volt: Milyen vallásúnak volt megkeresztelkedve Adolf Hitler?
A helyes válasz: római katolikusnak keresztelték csecsemőként a szülei.
Én úgy olvastam, hogy a templomi kórusban is énekelt kisfiú korában, de a forrásra nem emlékszem. Azt is olvastam, hogy Benedek nyugdíjazott pápa kisgyermek korában a Hitlerjugend, a náci Németország ifjúsági szervezetének a tagja volt.
"Azt is olvastam, hogy Benedek nyugdíjazott pápa kisgyermek korában a Hitlerjugend, a náci Németország ifjúsági szervezetének a tagja volt."
Valószínűleg a szüleid is voltak kisdobosok és úttörők. Vagy lehet te is, ha annyi idős vagy.
Egyébként érdekes tény, hogy Benedek pápa pont Magyarországon tudott dezertálni a németektől. A te szüleid is dezertáltak a kisdobosoktól és úttörőktől?
Mondjuk a hetek című szennylaptól egy fokkal hitelesebb forrás:
OFF
A cikkeid nemhogy bizonyítékok, de még gyanúsításnak is kevesek.
Idézet az egyikből:
"Minden istentiszteleten három zászló függ a színpad fölött. Nem találnád ki, melyek ezek: az amerikai, a magyar és az izraeli."
Itt egy video az egyik Istentiszteletről (több, mint 100 fent van a youtube-on):
https://www.youtube.com/watch?v=cdvsMK2WB-4
Hol van itt az említett három zászló? Lehet, hogy ott van, csak én nem látom. Másrészt ha ott lenne, az bizonyítaná azt, hogy rengeteg pénz jön Izraelből? Ez nem bizonyíték!
De ez az idézet is csak a rágalom szintjén marad, bizonyítékok nélkül! Zászlókkal akar pénzforgalmat bizonyítani! Ez nevetséges!
ON
Hitler római katolikusnak lett keresztelve.
:)
Az idézet elejéről lemaradt a lényeg, hogy amerikai pénzeket kapott. Majd ezután említi a zászlókat. Az pedig irreleváns, hogy most ott van-e a zászló, régen ott volt. Izraeli zászlóból nem is egy volt kint, hanem jó sok. Azért nem most kezdték adni a vidámvasárnapot, hanem már a youtube korszak előtt is.
Aki ezeket mondta pedig tag, tehát tudja miről beszél, az interjú teljesen hiteles. Felesleges tagadni.
Ha mondjuk én állítanám magamtól ezeket, akkor tényleg lehetne légből kapott. De ezt tagoktól lehet olvasni, akiknek rálátása volt.
OFF
A "Szentkoronarádió" bartus Lászlót idézi a Hit Gyülekezetével kapcsolatban.
Nevezett újságíró Római Katolikus Egyházról hirdetett nézeteivel valószínűleg már kevésbé ért egyet. Pár idézet:
"
Gyermekvédelmi képzést indít a magyar katolikus püspöki kar a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Katolikus Pedagógiai Intézet közreműködésével. A képzés deklarált célja csupán burkoltan utal arra, hogy a képzés a pedofil ügyek megelőzése vagy kezelése. Az alapító dokumentum így fogalmaz: a cél egyebek mellett “a hagyományos és újonnan megjelenő bántalmazások” felismerése és kezelése. Kecskére bízzák a káposztát, az új képzés új szakembereket teremt a katolikus egyházban, akik közvetlenül gyerekekkel foglalkozhatnak, és ezzel az érintkezési felületet növelhetik.
A képzésre való felhívás akár egy pedofil toborzónak is tekinthető, mert eddig a katolikus egyház papjai esetlegesen találkozhattak és érintkezhettek gyerekekkel. Mostantól hivatalosan kereshetik az intim találkozási lehetőségeket az új képesítéssel tanácsadói és gyermekvédelmi megbízással. Ez rosszabb szituációt teremt a gyerekek számára, mint a ministrálás és a gyerekkórus, mert kifejezetten a lelkizés kerül a kapcsolatteremtés középpontjába. Olyan korban, amikor a gyerekek zavartak és nem képesek a rájuk leselkedő veszélyt felismerni. Kiszolgáltatottak a felnőttnek, aki ráadásul isteni tekintéllyel közelít hozzájuk.
"
"
Ferenc pápa kezdeményezésére a Vatikánban a szegényekért tartanak komolyzenei koncertet, amelynek díszvendégei a római szegény családok és hajléktalanok lesznek. A hajléktalanok a történelem során összerabolt és kizsarolt aranyak, felbecsülhetetlen értékű műtárgyak között tölthetnek el egy napot, majd mehetnek vissza az utca sarába. A katolikus pápa állítólag ezzel a gesztussal a szegények iránti mérhetetlen szeretetét mutatja meg, a hajléktalanok szemszögéből azonban a mérhetetlen önzését és cinizmusát. A program arra mindenképp jó lesz, hogy néhány szerencsétlen a saját szemével lássa, hogyan élnek a “szeretet” képviselői, és mennyi jut nekik ebből.
"
A német emberek segítségével edgár, de ennyire hülye te se lehetsz. Tanulj történelmet, ha már kimaradt neked.
Senki nem mondta, hogy minden igaz, amit Bartus állít. Ő sem valami mindentudó orákulum. Viszont a hitgyülire nála jobban nem sokaknak volt rálátása. Ezzel kapcsolatban vehetjük tényként a szavait.
Ugye te is ezt szoktad mondani Luther kapcsán, hogy rálátott az Egyházra, de nem volt mindenben igaza. Bartus is rálátott a hitgyülire, de a katolikusokról fogalma sincs. Max annyi, amennyivel bepalizta a szektavezér Sanyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!