Hitler megvolte keresztelkedve,és ha meg ,milyen vallásnak volt a tagja?
Figyelt kérdés
2020. nov. 26. 11:54
41/108 anonim válasza:
Aki másra mondja, hogy hülye, az a hülye! - szoktam tanítani a gyermekeimet.
42/108 A kérdező kommentje:
40,42.Inkább az a hülye aki nem olvasta a bibliat ès okoskodik.
Mátè.23:37,38."Jeruzsálem,Jeruzsálem!Megölöd a profétákat,és megkövezed azokat akiket hozzád küldtek!Milyen gyakran akartam összegyűjteni a gyermekeidet ,ahogy a tyúk szárnyai alá gyűjti a csibèket! De te nem akartad!38 Isten ezèrt elhagyja a házatokat".
Matt.21:43"Ezèrt azt mondom nektek, hogy az Isten királyságát elveszik tőletek,ès olyan nemzetnek adják, amely a királysághoz méltó gyümölcsöket terem."
2020. nov. 27. 10:34
43/108 A kérdező kommentje:
43vagyok ès a 40,41-nek írtam.
A 42 tévedés.
2020. nov. 27. 10:37
44/108 anonim válasza:
#41 Jézus zsido volt es ez tény ennek utana is nezhetsz hogy korulmeteltek jezust. Illetve akkoriban a korulmeteletlen ferfiakat gyilkolászták erre utalasokat Dávid torteneteben is talalhatsz mikor a sok fitymát elvitte a kiralynak
45/108 A kérdező kommentje:
45.És ha zsidó volt,nem vethette el a zsidókat a fenti bibliaversek szerint,hisz ők végezték ki Jézust aki Krisztus aki Isten Fia.
A körülmetélésnek semmi köze,Jézus azt mondta nem vagytok a törvény alatt.
2020. nov. 27. 11:05
46/108 anonim válasza:
41# Nem hülyék, csak tele vannak gyűlölettel. De tényleg érdekes látni, ahogy nekifeszül az egyik szektás tanítás a másiknak.
47/108 anonim válasza:
Egyelőre csak saját magyarázatot hoztál bibliai ige mellé, de azt, amit te írsz, az nincs benne a Bibliában. A viselkedésed pedig jól mutatja, hogy semmi közöd Istenhez. Ahogy a másiknak sincs. Szerintem az összes náciban nem volt annyi gyűlölet, mint kettőtökben együtt.
48/108 anonim válasza:
#48 mifél viselkedést vontál te itt le? Nem tudtam hogy már távolról látod hogy viselkedik a másik ember. Bocsánat szenszej! XD
49/108 anonim válasza:
#48 Te tagadod hogy jézus zsidó volt tehát akkor ki is a legnagyobb rasszista náci? Te.
50/108 A kérdező kommentje:
Ki kinek irogat itt,mar tiszta zürzavar mint a bábel tornyánál?
2020. nov. 27. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!