A magyar kereszténységnek érdeke, hogy a Fidesz győzzön 2022-ben?
Olyan szépek ezek a számok, kár hogy benne vannak a valós termelést nem folytató közmunkások is, illetve a külföldön dolgozók is. Számokat szépen lehet kozmetikázni.
Én hívő katolikus lány vagyok. '22-ben már szavazhatok én is. A családomban nagy a "szórás", mindenki más pártot támogat, nem is téma a politika, hisz nagy veszekedések lennének belőle. Egyszerűen elfogadjuk, hogy mindenki máshogy gondolkodik.
Nagyjából egy éve, mikor a politikai hovatartozásomról kérdeztek, azt "nyilatkoztam", hogy én még nem érzem magam elég érettnek ahhoz, hogy ezzel foglalkozzak.
Azóta olvasgattam néha a témában és okosodtam kicsit.
Számomra az a legfontosabb, hogy az állam ne befolyásolja a hitem, szabadon gyakorolhassam a vallásomat és ne érezzek semmilyen hátrányt.
Valószínűleg a Jobbikra fogok szavazni, Jakab Péter nagyon szimpatikus, jó kiállású és értékelem, hogy nem hallgatja el az igazságot, ami a szíven, az a száján, akkor is, ha milliókra büntetik meg ezért a narancssárga politikusok.
Nálam a fidesz már akkor eljátszotta a hitelét, amikor elhangzott az ominózus "Csuhások térdre, imához!" mondat Orbán szájából. Aki így gondolkodik a kereszténységről, az nem méltó annak képviselésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!