Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A magyar kereszténységnek...

A magyar kereszténységnek érdeke, hogy a Fidesz győzzön 2022-ben?

Figyelt kérdés
A Fidesz kiáll a keresztény értékek mellett. Ha mondjuk a Momentum nyerne, az erősen a támogatná a homoszexualitást, mint jelenséget.
2020. nov. 22. 22:32
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Olyan szépek ezek a számok, kár hogy benne vannak a valós termelést nem folytató közmunkások is, illetve a külföldön dolgozók is. Számokat szépen lehet kozmetikázni.

2020. nov. 24. 22:33
 32/38 anonim ***** válasza:
0%
Mindenesetre énnekem 2014 szeptemberétől már folyamatosan van munkám, továbbá a külföldről visszajött magyarok is már itt dolgoznak. Szóval egyáltalán nem olyan rossz a helyzet.
2020. nov. 25. 08:55
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Az jó, hogy neked van munkád, akkor már végre mindenki boldog, mert te dolgozol. Más meg mit számít, igaz? A lényeg, hogy neked van meló, a többi ember meg mehet a híd alá...
2020. nov. 25. 10:21
 34/38 anonim ***** válasza:
0%
Nemcsak nekem van "meló", hanem sok másnak is. Én nem ismerek a környezetemben most egy munkanélkülit se. Lehet, hogy neked most nincs, de hát ki mint él, úgy ítél...
2020. nov. 25. 12:29
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
De, nekem is van most, igazából sose voltam munkanélküli, egyetem alatt is már volt. Viszont van sok ember, akiknek nincs rendes állás. Én azért rájuk is gondolok, nem csak magamra vagy szűk környezetemre.
2020. nov. 25. 14:11
 36/38 anonim ***** válasza:
46%

Én hívő katolikus lány vagyok. '22-ben már szavazhatok én is. A családomban nagy a "szórás", mindenki más pártot támogat, nem is téma a politika, hisz nagy veszekedések lennének belőle. Egyszerűen elfogadjuk, hogy mindenki máshogy gondolkodik.

Nagyjából egy éve, mikor a politikai hovatartozásomról kérdeztek, azt "nyilatkoztam", hogy én még nem érzem magam elég érettnek ahhoz, hogy ezzel foglalkozzak.

Azóta olvasgattam néha a témában és okosodtam kicsit.

Számomra az a legfontosabb, hogy az állam ne befolyásolja a hitem, szabadon gyakorolhassam a vallásomat és ne érezzek semmilyen hátrányt.

Valószínűleg a Jobbikra fogok szavazni, Jakab Péter nagyon szimpatikus, jó kiállású és értékelem, hogy nem hallgatja el az igazságot, ami a szíven, az a száján, akkor is, ha milliókra büntetik meg ezért a narancssárga politikusok.

2020. nov. 25. 18:26
 37/38 anonim ***** válasza:
0%
Korábban én is jobbikos voltam, de a Jobbik már rég eljátszotta a hitelét, teljesen összejátszik a balliberálisokkal.
2020. nov. 25. 18:31
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a fidesz már akkor eljátszotta a hitelét, amikor elhangzott az ominózus "Csuhások térdre, imához!" mondat Orbán szájából. Aki így gondolkodik a kereszténységről, az nem méltó annak képviselésére.

2020. nov. 25. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!