Az apostolok tartottak maguk mellett vidimuszokat vagy esetleg csengettyűsőket?
Most miről beszélsz?
"ki(k) és mikor? Név és évszám"
Erre adj választ, mert eredetileg erre ígértél. Azt mondtad, hogy ezek nem katolikusok voltak. Akkor mutasd meg, hogy kik és mikor. Pontosan, névvel és évszámmal együtt.
Kr.u-100 Teljes tekintèlye van Pàl leveleinek a korai egyhazban,plusz csak a 4 evangelium
150 a mar emlitett torekves az 1 evangeliumra(Tatianosz:Diatesszaron)
180 Ireneusz az eretnekek ellen c. művèben mar majdnem a teljes ujszovetsegi kanont felsorolja mint a litugiak alapjait.Kiveve Zsid levèl,Júdàs ,Pèter es Filemon.
200 A teljes ujszovetsegi iras liturgikus alappà lessz a korai egyhazban.
Majd ugye joval kesobb a belso szakadasok miatt kell rogziteni zsinatban a hivatalos àllasfoglalast..Arius elleneben.
Diòhejban az àttekintès.Nàlunk ìgy tanitjak.Direkt irtam neveket hogy utana lehessen nezni ,ellenőrizni.
Kezdo kat teo hallgato vagyok ha valamit felre irtam volna nezzetek el nekem.
Jézus egyetemes kereszténységet alapított, nem rómait. A római katolicizmusnak a neve is ellentmondás, és a gyakorlata többségében ellene megy a Biblia tanításának.
Lásd kötelező papi colibátus, gyermekrontó pedofil papok felmentése, stb.
Egy video a római katolicizmusról:
youtube.com/watch?v=RDxf1D6EsFY
"Èngemet a pontos munka a kanonizálás èrdekel vallásra való tekintet nèlkül."
Erre igértél neveket és dátumot. Mutasd akkor, hogy hol és miben téved az őrtorony.
65, 66.jol esik feltüntetni magad kèt bejegyzőnek?
Jól,ès szemèlyeskedni ellemi módon hazugsággal,hogy eltèrj a kèrdès velejètől es keresztènyeket megszègyenitő módon acsarogni.Nem elèg fekete a 2000 èves tènykedès,mèg sötètebbè teszed azzal,hogy veszett kutya modjára vèded azokat a bünőket ahol emberek milliói haltak meg ártatlanujk.Most is ha az igazat mondom hazugnak nyilvánitasz teli szájjal,mindha az oldal nem látná a keresztèny nyelvezetet nèlkülőz Sátáni orditozó,magadból kifordult kulturálatlan,neveletlen vádaskodásodat.Mindha a magukat kerasztènynek valló szemèlyek nem ismernèk a vallásod múltját amit az előbbiekben egy nehányat megemlítettem.
Mèg az ilyen visszakèrdez a kèrdezőnek holott nincs felelet csak pszhiátriai eset-kènt vergőtsz.Ellent mondasz a papa vèlemènyènek aki bocsánatot kèrt az egèsz világtol?Mert tudta a tènyeket ès emberkènt viselkedett?Tiszteletère váljon!
Te ki vagy?
68."hogy miben tèved az őrtorony"
Az Őrtorony főnèv ès nagybetű.
Az Őrtorony akkor tèvedne ha leálna veled,de vègzi a dolgát,nem áll le egy ilyen semmivel.Hogy vègeznè a dolgát ha leállna mindenkivel akik sem embert sem Istent nem tisztelnek,mèg a vallását sem.
Ide jösz az oldalra ès nem tudsz egy kèrdèsre annyit írni IGEN vagy NEM.Jó volna egy èvet járj iskolába a tanúkhoz,hogy beiratkozhass az 5 elemibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!