Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az apostolok tartottak maguk...

Az apostolok tartottak maguk mellett vidimuszokat vagy esetleg csengettyűsőket?

Figyelt kérdés

#Apostolok #Vidimisz #Csengetyüs
2020. szept. 6. 19:28
 11/100 A kérdező kommentje:

10.Ezt nem hiszem mert akkor a sok hiba mellett pld.karácsony mièrt nincs benne?

Ugy,hogy a bibliat vagy nem a katolikusok raktak őssze,vagy a karácsonyt tèvesen ünneplik de mèg 354 gyakorlat van ami nincs a bibliában.

2020. szept. 6. 22:09
 12/100 anonim ***** válasza:
91%

A kettőnek mi köze van egymáshoz? A papok szoktak autóval közlekedni, s mégis benne a Bibliába. Lehet a vének is közlekednek autóval? Úgy hallottam, hogy néhány vezető vénnek igazi luxusautója volt.

Egyébként meg nem kell elhinned, ez nem hit kérdés. Azt se kell elhinni, hogy 2+2=4, ez se hit kérdés. Ott linkeltem a dokumentumot, ami egyértelműen igazolja.

2020. szept. 6. 22:11
 13/100 anonim ***** válasza:
91%
Ha nincs benne, hogy használtak vécépapírt, akkor te se tedd. Tilos!
2020. szept. 6. 22:15
 14/100 A kérdező kommentje:

12,13.Èn azt mondtam,hogy a karácsony mièrt nincs a bibliában ha a katolikusok raktak össze?.Ha a karácsonyt nemtettèk bele mièrt ünneplik?

Mièrt jőtök ilyen nem ideillő gyermek filozofiával.Az a link ellent mond a valoságnak mint ti is.

A bibliat előbször a görögök raktak össze.

2020. szept. 6. 22:27
 15/100 anonim ***** válasza:
83%

Hiteles történelmi forrás erre?

Egyébként benne van Jézus születése a Bibliában, lehet te valami mást olvastál. Mert karácsony ennek az ünneplése. Mondjuk nem tudom, hogy a karácsony miként kapcsolódik az egészhez és miért jössz ilyen gyermek filozófiával, de mindegy.

Amúgy miben mond ellent a link a valóságnak? Kifejtenéd konkrétabban? Mert én semmi olyat nem olvastam benne, ami valótlan lenne.

2020. szept. 6. 22:37
 16/100 A kérdező kommentje:

15.A bibliat összerakják ès a fele gyakorlat nem biblia szerinti.

Ez olyan mint a szakember kèszit egy asztal rajzot,majd amikor meg csinálja egy szèk lessz belőle.

Èn kèrdezem miért lett szèk az asztal rjz után te azt mondod,hat itt hol látok hibát?

Ne erőlködj mert jól látod a tantètel fele nem bibliai.

Pld.Karácsony,keresztvetès,Boldogasszony napja,inkvizíció,cölibátus stb+354 hasonló.

Ne is feszegesd mert nem is akarod èrteni,fő,hogy ezekèrt hagytam ott.

2020. szept. 7. 07:16
 17/100 anonim ***** válasza:
88%
Azért kíváncsi lennék arra, hogy te hogy mered biztonságosan használni a Bibliát, mikor köztudottan a katolikusok rakták össze?
2020. szept. 7. 08:07
 18/100 A kérdező kommentje:

A katolikusok előtt mar a Jèzus követői lètrehozták a bibliat ès ezt akarja az egyház magának tulajdonítani.

Ezenfelül minden biblia hiteles,csak a tantètelek vállás szerint eltèrnek tőle.

Nehogy valaki azt mondaná,hogy az inkvizicio a bibliában van.

Vagy a biblia csak a kv-e.

A biblia azè aki betölti.

2020. szept. 7. 08:24
 19/100 anonim ***** válasza:
88%

"A katolikusok előtt mar a Jèzus követői lètrehozták a bibliat ès ezt akarja az egyház magának tulajdonítani."

Van erre bármi hiteles és leinformálható forrásod?

2020. szept. 7. 08:27
 20/100 A kérdező kommentje:
Van,ès amikor megkeresem beirom.
2020. szept. 7. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!