Az apostolok tartottak maguk mellett vidimuszokat vagy esetleg csengettyűsőket?
Mi értelme a sok mellébeszélésnek? Nem érdekel ez a sok ostobaság, mint írtam.
Én azt állítottam, hogy a Bibliát a katolikusok rakták össze, erre mutattam egy valós történelmi forrást is. Te azt mondtad, hogy nem a katolikusok rakták össze és azt írtad, hogy nem jó a linkelt forrásom. Egyik állításodat se támasztottad alá. Hol van erre a bizonyíték? Erre válaszolj.
Ha nem tudsz és csak hazudtál, akkor írd azt.
Nem olajként a tűzre de valóban a Kat egyház kanonizálta.
Ennek van kello torténelmi háttere.
Kat teologiat tanulok,èppen ezzel kezdtunk.
Pl akartak 1 evangeliumot a 4 ből.
Ha ezt megzsinatolják ma 1 evangeliumunk lenne Márk evangeliuma alapján,betoldàssal a masik 3 ból.
Csak èrdekessègkent ìrtam.
Már.39,45-ben válaszoltam úgy,hogy Zoom bezárva.
Nem szeretnèk tovább olyan tèmárol beszèlni,mint"aki a bibliának felèt tartja be ès mègis azt mondja,hogy a bibliat ő rakta össze".A kettőből valamelyik nem igaz.De lehet mindkettő tèves.
Külömben,nem joggal akarod az Egyházat kèpviselni.
Egyikbe se válaszoltál, csak írtál kétszer féloldal mellébeszélést.
De akkor megpróbálom egyszerűbben. Pontosan ki és mikor kanonizálta a Szentírást. Írj egyetlen egy nevet (vagy többet esetleg) és egy konkrét dátumot.
Rendben, ki(k) és mikor? Név és évszám. Addig nincs mit elhinnem se, mert nem írtál semmit, csak mellébeszélsz.
Èngemet a pontos munka a kanonizálás èrdekel vallásra való tekintet nèlkül.
Hogy ,hogy nevezed az mindegy.A kèrdès,a cselekedet ès a gyümöcs.
Halomra lőtt emberek,vagy a Isten királyságának hirdetèse ès a Jèzus parancsának betöltèse.
Nem a vállás az ami,hanem a cselekedet, útánna a gyümölcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!