Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Néktek bejött az élet?

Néktek bejött az élet?

Figyelt kérdés

2020. aug. 30. 19:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, lehetne rosszabb is az életem, így nem panaszkodhatom, de nem is mondhatnám, hogy bejött volna. Így különutas megoldásom van,
2020. aug. 30. 19:43
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nagyon nem. Sokkal jobb is lehetne, és nem a milliárdosok életét irigylem.
2020. aug. 30. 20:49
 3/15 anonim ***** válasza:
Ez miért a vallás kategóriában van?
2020. aug. 30. 21:19
 4/15 anonim ***** válasza:

Hát... mióta elszakadtam a vallásoktól és nem az Istenektől várok mennyei csodákat hanem magam teszek érte és magam eredményének tudom be. Azóta javulóban mind a szociális, mind a karrier felé vezető útam. 19 éves vagyok erre kitérve xd. Viszonyitási pontnak adom meg hogy kb milyen problémákkal ütközhetek szembe.

Van és lesz nehezebb problémám is de bizakodva tekintek a jövő fele.

2020. aug. 30. 22:21
 5/15 anonim ***** válasza:
15%
#4 Te még naiv potch vagy aki az első élet adta pofontól sírva rohannál vissza anyukád vulvája felé.
2020. aug. 30. 23:09
 6/15 anonim ***** válasza:
Igazából egész jó életem van. Mindig lehetne jobb, de sokkal rosszabb is.
2020. aug. 30. 23:14
 7/15 anonim ***** válasza:
5ös. Miből gondolod? Xd Mert te nem voltál fiatal azért írod vagy annyira hiszek Istenbe mint te más Istenekbe?xd
2020. aug. 31. 06:10
 8/15 anonim ***** válasza:
#4 Erre azt mondta Jézus: Hiába nyeri meg egy ember a földi mulandó világot, ha elveszíti lelkét.
2020. aug. 31. 15:24
 9/15 anonim ***** válasza:

8-as. Voltam már vallásos iskolába. Probálkoztam már mindenhogyan. Még próbáltam bűnbánó verseket is írni a magan fiatalkori fejével xd... Nem fogott meg. A lehetőség adott volt, a probálkozás is. Nem hinném ha van Isten akkor ezt számon kellene kérnie tőlem. Plusz vallás nem racionalitás kérdése hogy ez miatt se higyjek.

De van 1 nézőpont is.. Mi van ha a halál után nem vár semmi és hiába élte a szentek életét és élt önmegtartó életet. Erre a válasz semmi. Maga a vallás is egy feltételezés. Így sokan most élik az életük mert lehet megismételhetetlen.

Van egy másik idézet is. Mivan ha nem a helyes irányt követjük és az eddigi isteneink kitalált bálványok és a hozzájuk való imádkozással csak jobban dühitjük a valódi Istent.

Minden nézőpont kérdése.

2020. aug. 31. 16:18
 10/15 anonim ***** válasza:
"néktek"???
2020. aug. 31. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!