Mindenkinek erdemes elnie, mert barmi is a baj, elmulhat. Amig elsz, megvaltozhat.
Segitene, ha leirod, mi a baj.
Persze, hogy érdemes élned! :)
A valóságban sosem annyira rossz a helyzet, mint a gondolatainkban. :)
(Ha gondolod írj nyugodtan! :))
Szia!
Időnként mindannyiunkkal előfordul,hogy elcsüggedünk,félünk vagy úgy érezzük,hogy már nem birjuk tovább!De nem vagyunk egyedül!Mert a Teremtőnkre mindig számithatunk!
„Ne félj, mert én veled vagyok. Ne aggódj, mert én vagyok Istened. Én megerősítelek, igen, segítek neked. Erősen foglak igazságos jobb kezemmel”-Ézsaiás 41:10!
Fordulj hozzá imában bizalommal,öntsd ki a lelkedet neki!A Filippi 4:6,7 ezt írja: " Semmi miatt ne aggódjatok,hanem mindig tárjátok a kéréseiteket Isten elé, úgy, hogy imádkoztok és könyörögtök hozzá, és közben hálát adtok neki.Így Isten békéje, amely felette áll minden gondolkodásnak, meg fogja őrizni szíveteket és gondolkodóképességeteket Krisztus Jézus által."
Isten képes rá,hogy megnyugatasson s olyan erőt adjon neked ami segit túllátni az adott problémán!Nekem már ez nagyon sokszor segitett!Ő a legjobb barátom,akire mindig számithatok! :)
Próbáld ki te is!
Remélem tudtam segiteni!Ha szeretnél nyugodtan irhatsz privátban is,segitek ha tudok szívesen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!