Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek mi az élet értelme?

Szerintetek mi az élet értelme?

Figyelt kérdés
Azért írtam ide, mert kíváncsi vagyok, hogy ez a réteg miként vélekedik erről.

2020. aug. 3. 06:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%

Bölcs Salamon szavai sokat mondóak:

(Prédikátor 12:13) 13 A végkövetkeztetés mindezeket hallva ez: Féld az igaz Istent, és tartsd meg parancsolatait, mert ez az ember egész kötelessége.

2020. aug. 3. 07:14
 2/20 anonim ***** válasza:
97%

Nyilván egy kereszténynek az élet értelme, hogy megmaradjon a hitben élete során, és örök életet kapjon.

„Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és a kit elküldtél, a Jézus Krisztust.”

"Mert most tükör által homályosan látunk, akkor pedig színről-színre; most rész szerint van bennem az ismeret, akkor pedig úgy ismerek majd, a mint én is megismertettem."

2020. aug. 3. 07:55
 3/20 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
38%
Értelme nincs. Oka van, mert a szüleid lefeküdtek egymással. A célját te határozhatod meg.
2020. aug. 3. 08:04
 4/20 anonim ***** válasza:
80%

Ha lemegyünk biológiai szinte, akkor Mózes szavaival: Szaporodjatok, sokasodjatok

Egyébként neked kell megtalálni

2020. aug. 3. 08:12
 5/20 anonim válasza:
30%
Értelme lehet nincsen, de ha már élünk, próbáljuk kihozni belőle a legtöbbet és a legjobbat.
2020. aug. 3. 08:35
 6/20 anonim ***** válasza:
27%

Nincs konkrét értelme, mindenkinek más. Biológiailag egyszerűen a fajfenntartás, de, hogy minek azt nem tudom.

Viszont elég rövid, tehát inkább az úton van a hangsúly mintsem a cél elérésében. Persze a szellemi kiteljesülés is lehet egy cél, de mire odakerülsz megöregszel és elveszted az eszed.

2020. aug. 3. 08:46
 7/20 anonim ***** válasza:
26%
Küzdelem, megtalálni a saját munkaterületünket, amit jól tudunk végezni, szeretünk, és kb. flow érzést ad. Ez csak álom, Mo.-n ez lehetetlen.
2020. aug. 3. 08:49
 8/20 anonim ***** válasza:
91%
Szeretet.
2020. aug. 3. 09:35
 9/20 anonim ***** válasza:
84%
Amit adsz neki.
2020. aug. 3. 10:05
 10/20 anonim ***** válasza:
58%

Deák Dominik 2020

Te nagyooon okos vagy😂

2020. aug. 3. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!