Mièrt volt szüksèg egyiptomból való kivonuláskor a tizcsapásra?
10.
"Nem,nem a felelet a dolgom plánè nem olyannak aki szerint kisgyerekeket megölni az isteni igazság"
Bizonyitèkot kèrek de most.
Mert nemsokára kèső lessz.
A 8-as bejegyzèseddel eggyütt.
Parancsolj, itt van "üdv, Gábor" hitvallása: "Mivel azok a gyerekek már többször vétkeztek ezért sajnos nem volt más megoldás, hívni kellett a medvéket, hogy egyék meg őket. Ez így volt igazságos és teljesen arányos is!"
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
Te meg még mielőtt nagy beleéled magad abba, hogy milyen helyesen értelmezed a bibliát tanuld meg helyesen leírni az "együtt" és a "lesz" szavakat. Általános iskola alsó tagozat.
Kérdező
Ne foglalkozz ezzel az emberrel, teljesen beszámíthatatlan! Egy korábbi vitám volt vele egy másik bibliai kérdésben! Ahol arról volt szó hogy Isten Elizeus által ítéletet hajtott végre a gonosz gyerekeken.(2 Kir. 2,23-24) Azóta ez az ember már nem első alkalommal más kérdéseknél is amihez hozzászólok ezt csinálja!
Üdv: Gábor
Jól látod! Igen, nem nagyon bírja megemészteni az igazságot! De a Szentírás nem kívánságlista!
Egyébként vicces de a vádoló 12-es hozzászólásában lévő idézetet sem én írtam hanem ő! Azon a linken amit megadott az én hozzászólásom idézőjelben szerepel a 33/63 -ban! Amit itt a 12-esben megadott az az ő saját ironikus kiértékelése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!