Jézus amikor 40 napra elvonult, szerinted hogy telt egy napja?
Figyelt kérdés
A gyakorlati szinten is érdekel: szerinted pl. mosott is?2019. nov. 6. 16:03
1/15 anonim válasza:
Konkrétan hol mosott volna a pusztában?
A Szentírás szerint imádkozott és böjtölt, más forrás pedig nincs róla, hogy többel ki tudjuk bővíteni.
2/15 anonim válasza:
Akkor vitt magával egy csomó váltóruhát? Hogy oldotta meg a ruha-kérdést szerinted? Tudom, nincs leírva a Bibliában!
Az egész kérdést úgy tettem fel, hogy SZERINTED.
3/15 anonim válasza:
Nem vitt magával semmit, épp ez a lényege. Nincs váltóruha, nincs fegyver, nincs pénz.
4/15 A kérdező kommentje:
Akkor pont úgy nézett ki, mint egy csöves, akitől a villamoson elmenekülnek 10 m-es körben?
2019. nov. 6. 18:56
5/15 anonim válasza:
Akkoriban és még sok sok évszázadon át nem volt divat, hogy napi szinten mostak, illetve cserélték ruháikat. Valószínűleg te sem tennéd, ha nem lenne mosógép, ami kimos helyetted.
6/15 anonim válasza:
Szerintem Anime rajzfilmeket nézett. Ennek tök jó zenéje van és a történet is jó:
7/15 A kérdező kommentje:
Kb. hány naponként cseréltek ruhát?
2019. nov. 6. 21:30
8/15 A kérdező kommentje:
Lehet, ezek ilyen tabu-dolgok, hogy nem mer senki válaszolni. Mert a szépen megrendezett, kisminkelt, fényviszonyokkal beállított amerikai (jellegű) filmek nem hiszem, hogy élethűek.
2019. nov. 6. 21:34
9/15 anonim válasza:
Nézd meg a Passiót akkor, az már sokkal élethűbb lesz.
10/15 anonim válasza:
Nem tudom, de szívesen a nyomdokaiba lépnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!