Vajon mi lehetek én? Boszorkány? Jósnő? Vagy valami más?
Kis korom óta, 14-15 évesen kezdett durvulni a dolgok.
(vallásos vagyok)
de Nem tudom miért vagy hogyan. De sokat álmodok, ami sokszor vagy az ellenkezője történik meg, vagy az magában úgy, ahogy megálmodtam.
Előre megálmodok dolgokat. Van amikor látok dolgokat, fura, ijesztő dolgokat. Szellemeket, árnyembereket.
A szemem sarkából is. Sok rémálmom is van. Érzem, ha valami szellem jelen van, de nem mindig.
Nagyon empatikus vagyok, és meglátok sok dolgot másokban, ha például szomorúak, segítségre szorultak, ha gonoszak. Sokat álmodom démonokkal, szimbólumokkal.
Álmomban olyankor imadkozom Istenhez és az a ijesztő démon pedig ordít a fülemben miközben imádkozom és mikor befejezem, eltűnik.
Álmodtam Istennel is.
Sokat a családtagjaimmal is, az álmaim sokszor tudatosan, voltam már a múltban is.
Sokaig nem figyeltem ezekre, de már kezd ijesztő lenni és nagyon nem tudom sokszor, hogy mi a valóság. Félek hogy amit álmodok meg is történik.
Szerintetek lehet valami adottságom, vagy képességem?
Ha valaki azt hiszi, hogy ez nagyon jó, hát nem.
Normális válaszokat várok,a kötekedő, okoskodó kerüljenek el!
19/L
"Ja, 24, 25 nem tudtam, hogy muszlim vagy. Nyilván, aki nem ismeri el a Fiút, és hatalmát (nem veti alá magát Neki), abban az esetben nem segít semmit."
Akkor a kérdezőn miért nem segített? Azt írja hívő keresztény. Muszlim országokban metafizikai szakértők foglalkoznak ilyen esetekkel. Első körben lehet érdemes lenne orvoshoz fordulni, háta tényleg idegi vagy szervi alapú, utána megnézni hogy az egyes vallások mit javasolnak.
No most a 26-osban leírt "jelenségek" nem mások, mint egyszerű fizika. Szellemek nem léteznek, basszus. Egy halott ember nem tud visszajönni "kísérteni". A halál pillanatában szétválik a test és a lélek. A lélek nem képes hangok kiadására, nincs öntudata, még csak időhöz sincs kötve, hanem egy állapotba kerül (üdvösség vagy kárhozat).
Igaz, a Sátán létezik és a bukott angyalok is. Megszállás is van, de ezt nem így kell elképzelni, hogy egy sötét "lény" üldöz. A Sátánnak nem az a célja, hogy ijesztgessen, hanem manipulatív módon elszakítson Istentől és a bűnre csábítson. Sokkal aljasabb, mint hogy fekete ruhás bácsikának öltözve bökdös éjszaka. :D
"Anyukám mesélt gyerekkorárol kiskoromban. Ijesztő alakról, aki mindig fekete öltözetben volt és kalapban. Az a valami sokat volt az életükben, mert volt amikor dobálta őket kővel,mikor kint ültek a parkban. Vagy a főúton feküdt és őket nézte. Nagyon magas volt."
Jah, a "drótostót". Az én szüleimnél is volt... :)) Gyakran ijesztgették vele a rossz gyerekeket, hogy majd elvisz.
Egyébként édesapád elvesztése valószínűleg megrázkódtatás volt. A hallucináció lehet valós, már úgy értve, hogy ennek van orvosi alapja. Ahogy a rémálmok is mondhatni normálisak. Ezek a problémák pszichés eredetűek. Nem vagy se boszorkány, se jósnő. Ilyenek nem léteznek. Vagy hát van, aki élelmesebb nálad és miután "felismerte a képességeit" jól lehúz másokat anyagilag.
"A Sátánnak nem az a célja, hogy ijesztgessen, hanem manipulatív módon elszakítson Istentől és a bűnre csábítson."
Vagy egyszerűen csak ártani akarnak.
"keress fel egy olyan gyülekezetet, ahol végeznek démonűzést. Én már hallottam ilyet Hit Gyülekezetében"
A Hit Gyülekezete egy csaló szekta. Már rég leleplezték őket. Tömeghipnózist alkalmaznak mire az emberek földön fetrengenek és görcsösen rángatózni kezdenek. Erre azt mondják hogy a szentlélek szállja meg őket, de csak hipnózis. Az ilyen csodás gyógyítások pedig mind csalás. A hívők mostanában például azzal vádolják a Hit Gyüli vezetőjét hogy ellopta a pénzüket. Szóval a Hit Gyülekezetébe semmiképpen se menj.
"A Hit Gyülekezete egy csaló szekta. Már rég leleplezték őket. Tömeghipnózist alkalmaznak mire az emberek földön fetrengenek és görcsösen rángatózni kezdenek. Erre azt mondják hogy a szentlélek szállja meg őket, de csak hipnózis."
Hogyan leplezték le őket? Meg tudod mutatni? Szakember alátámasztotta, hogy hipnózis? Tudom, költői a kérdés. Na meg persze a kisiklott életek helyreállása is hipnózis, ugye (lsd. Gera Zoltán)?
"Az ilyen csodás gyógyítások pedig mind csalás."
Hogyan csalnak? Hogyan csalnak a gyógyulással? :D
"A hívők mostanában például azzal vádolják a Hit Gyüli vezetőjét hogy ellopta a pénzüket."
Senki sem vádolja ezzel. Nem a gyűlöletkeltő orgánumokból kellene értesülni, hanem mondjuk elsőkézből.
"Hogyan leplezték le őket? Meg tudod mutatni? Szakember alátámasztotta, hogy hipnózis?"
Nálunk muszlimoknál is vannak ilyen csalók. Persze ők nem azt mondják hogy a szentlélek költözik az emberekbe hanem más mesét találnak ki. Itt a videó. Ugyanaz a görcsös rángatózás, ugyanazok a mozdulatok. Ez egyfajta tömeghipnózis.
https://www.youtube.com/watch?v=wPFDUa3QAg4
Olyan leleplező videót is láttam amiben a hitgyüli vezetője "gyógyít". A beteg egyik lába rövidebb. Ez a mese. Bejön bicegve. Aztán megfogja a lábát és húzni kezdi és végül meghosszabbodik :) Látszik hogy a nő csak eljátsza. Gagyi bűvésztrükk. Persze biztos vannak akik ezeket beveszik.
"Nálunk muszlimoknál is vannak ilyen csalók. Persze ők nem azt mondják hogy a szentlélek költözik az emberekbe hanem más mesét találnak ki. Itt a videó. Ugyanaz a görcsös rángatózás, ugyanazok a mozdulatok. Ez egyfajta tömeghipnózis."
Minek a kérdésre válaszolni, ugye? Na majd legközelebb. A videóról csak annyit, hogy ez egy szertartásnak, rituálénak néz ki, másrészt ők táncolnak, ha jól látom. A hit gyülinél szó sincs szertartásról a betöltekezés kapcsán, bár a tánc nem kizárt.:)
"Olyan leleplező videót is láttam amiben a hitgyüli vezetője "gyógyít". A beteg egyik lába rövidebb. Ez a mese. Bejön bicegve. Aztán megfogja a lábát és húzni kezdi és végül meghosszabbodik :) Látszik hogy a nő csak eljátsza. Gagyi bűvésztrükk. Persze biztos vannak akik ezeket beveszik."
Ott nem a vezető gyógyított, hanem néger vendégszolgáló. Miről látszik, hogy eljátsza? Milyen bűvésztrükkről beszélsz? Csak mondod, hogy mese, meg trükk, de megmagyarázni nem tudod. Hagyjuk. :)
Az iszlám vallásban nincs ilyen rituálé vagy szertartás. Nézd meg ezt a videót és hasonlítsd össze azzal amit korábban linkeltem:
https://www.youtube.com/watch?v=BIaPrM6_pJc
A vak is látja hogy ugyanaz a módszer. Egyfajta tömeghipnózis. Mindkettő csalás, megtévesztés.
"Ott nem a vezető gyógyított, hanem néger vendégszolgáló. Miről látszik, hogy eljátsza? Milyen bűvésztrükkről beszélsz? Csak mondod, hogy mese, meg trükk, de megmagyarázni nem tudod. Hagyjuk. :)"
Már régen láttam. Lehet vendég "gyógyító" csinálta de Sanyi bácsi is ott volt. Ezek szerint te is láttad. Ne haragudj de aki ezt beveszi nagyon buta vagy fanatikus. Még fel is hívják a figyelmedet arra hogy ez egy csalás, de te még így is elhiszed.
"Az iszlám vallásban nincs ilyen rituálé vagy szertartás. Nézd meg ezt a videót és hasonlítsd össze azzal amit korábban linkeltem:"
Az iszlámnak temérdeknyi leágazása van, nem tudhatjuk, mikor bukkan fel egy olyan, ahol szertartásszerűen táncolnak - mert a videó alapján nekem úgy tűnik, hogy ilyen is van. A belinkelt videót már számtalanszor megnéztem, ezért is tudom mondani - ugyanazzal a kifejezéssel, hogy a "vak is látja"- hogy lényeges különbségek vannak pl. az, hogy utóbbinak nincs szertartás jellege, nem ő irányítja, nem lóbálja feléjük a kezét, stb, stb.
"Már régen láttam. Lehet vendég "gyógyító" csinálta de Sanyi bácsi is ott volt."
Nem a vendég gyógyított, hanem a Szentlélek. Sanyi bácsi meg nyilván ott volt.
"Ne haragudj de aki ezt beveszi nagyon buta vagy fanatikus."
Nézd! Én egy csodatevő Istenben hiszek. A csoda csak a rövidlátó materialistának abszurdum. Erről ennyit.
"Még fel is hívják a figyelmedet arra hogy ez egy csalás, de te még így is elhiszed."
Nem tudom, mit értesz figyelemfelhívás alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!