Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vajon mi lehetek én? Boszorká...

Vajon mi lehetek én? Boszorkány? Jósnő? Vagy valami más?

Figyelt kérdés

Kis korom óta, 14-15 évesen kezdett durvulni a dolgok.

(vallásos vagyok)

de Nem tudom miért vagy hogyan. De sokat álmodok, ami sokszor vagy az ellenkezője történik meg, vagy az magában úgy, ahogy megálmodtam.

Előre megálmodok dolgokat. Van amikor látok dolgokat, fura, ijesztő dolgokat. Szellemeket, árnyembereket.

A szemem sarkából is. Sok rémálmom is van. Érzem, ha valami szellem jelen van, de nem mindig.

Nagyon empatikus vagyok, és meglátok sok dolgot másokban, ha például szomorúak, segítségre szorultak, ha gonoszak. Sokat álmodom démonokkal, szimbólumokkal.

Álmomban olyankor imadkozom Istenhez és az a ijesztő démon pedig ordít a fülemben miközben imádkozom és mikor befejezem, eltűnik.

Álmodtam Istennel is.

Sokat a családtagjaimmal is, az álmaim sokszor tudatosan, voltam már a múltban is.

Sokaig nem figyeltem ezekre, de már kezd ijesztő lenni és nagyon nem tudom sokszor, hogy mi a valóság. Félek hogy amit álmodok meg is történik.

Szerintetek lehet valami adottságom, vagy képességem?

Ha valaki azt hiszi, hogy ez nagyon jó, hát nem.

Normális válaszokat várok,a kötekedő, okoskodó kerüljenek el!

19/L

2020. aug. 12. 13:20
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
53%

A démonok annyira látják azt, hogy mi fog történni, amennyiben az az Istentől kapott teremtő eszmékből evidens.

A démonok nem látnak bele az emberi szív legmélyebb titkaiba (a képzeletbe talán még igen), hogy ki milyen döntést fog hozni a jövőben, csak annyira, amennyire az anyagi meghatározottságokból látható. Az emberi történelmet alakító legfontosabb tényezőhöz, az emberi szabad akarathoz, csak Istennek van hozzáférése.

Tehát a jövőt csak Isten látja.

2020. aug. 12. 16:54
 22/48 anonim ***** válasza:
53%
#20 "Jézus nevének említése egyáltalán nem fogja megoldani" és ezt te honnan veszed?
2020. aug. 12. 16:56
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerősöm is miután megtért Jézushoz még voltak félelmetes élményei. De segítségül hívta Jézus nevét és így nem tudták bántani, kárt tenni. Teljes biztonságban van, aki a Megváltó Jézusban hisz és hozzá menekül. Isten Egyszülött Fiáról van szó.
2020. aug. 12. 17:01
 24/48 anonim ***** válasza:

"#20 "Jézus nevének említése egyáltalán nem fogja megoldani" és ezt te honnan veszed?"

Egyrészt onnan hogy a kérdező elmondása szerint vallásos keresztény így nyilván sokszor említettet Jézus nevét, de nem szűnt meg a probléma, sőt idővel rosszabb lett. Másrészt az én vallásosban is ismertek ezek a metafizikai lények és nem vagyok szakértő, de azt tudom hogy ilyen problémára mint amiről a kérdező ír, Jézus nevének említése nincs a megoldások között.

2020. aug. 12. 17:02
 25/48 anonim ***** válasza:

"Az ismerősöm is miután megtért Jézushoz még voltak félelmetes élményei. De segítségül hívta Jézus nevét és így nem tudták bántani, kárt tenni. Teljes biztonságban van, aki a Megváltó Jézusban hisz és hozzá menekül. Isten Egyszülött Fiáról van szó."

A helyzet az hogy ezek a démonok ahogy te nevezed őket, még örülnek is ha Jézust hívod segítségül, mert ezzel bálványimádást követsz el, nekik pedig az a céljuk hogy bűnt kövess el.

2020. aug. 12. 17:04
 26/48 A kérdező kommentje:

Általános iskolában, amikor még oda jártam, érdekeltek a természetfeletti lények, legendák, farkasemberek meg szellemek stbi. Utánna is néztem, sokat olvastam róluk..

De aztán egy idő után már nem nagyon érdekeltek.

Anyukám mesélt gyerekkorárol kiskoromban. Ijesztő alakról, aki mindig fekete öltözetben volt és kalapban. Az a valami sokat volt az életükben, mert volt amikor dobálta őket kővel,mikor kint ültek a parkban. Vagy a főúton feküdt és őket nézte. Nagyon magas volt.

Zörgött az ablakon, nagyit is megragadta és elakarta vinni éjszaka. De ezt úgy képzeld el, hogy ott senkit nem is láttak akkor. Nagyi azóta fél a folyosóra kimenni. Nagyinál nyaraltam sokat, kisebbik hugommal is.

Ott tényleg nagyon sok parajelenségek történtek. Villany le-fel kapcsolások, hangok a fürdőből. Nagyon féltem ott, rettegtem.

Majd amikor nagyival és hugommal aludtam, arra riadtam, hogy valaki megakarta ragadni a lábam és le akart húzni az ágyról, és nem a kutya volt, ami a mama házikedvence. :D

és húgom is látta a dolgokat, vele is történtek ott dolgok. Látott valami emberi alakot, ami gyorsan elsuhan az ajtó előtt. Volt hogy este valaki egy ujjal bökdöste, hogy kelljen fel, és azt hitte én voltam pedig nem. Azóta a lábam se teszem oda.

Itthon is történtek dolgok. Apukám anyja meghalt. Szörnyű dolgok történtek utánna.

A virrasztáson a bácsikám megszállhatta, Jézus nevében próbálták elűzni belőle, a keresztanyámék, mert szörnyű volt akkor.

Mindenkire ráült, vagy megérintette. Volt akik látták is. Vagy üzent másokon.

Én végig ott voltam és mindent láttam hallottam.

Nálunk is szörnyű dolgok történtek. Nagyon megviselt az az időszak.

Én előtte már régóta hallucináltam éjjel leginkább, de aztán nappal is már.

Volt, hogy utánna olvastam dolgoknak, hogy mi történhet, ha fura hangokat hallok. Befolyásolt és rohamom volt, hallucináltam, láttam fura dolgokat, szörnyű volt.

Senkinek nem tudtam elmondani, hogy rettegek. Akkor nem hittem Jézusban. Aztán megtértem. De apukám anyja miatt rosszabbul hallucináltam, és rosszabb álmaim voltak. Nagyon rosszul éltem meg az egészet.

Majd keresztanyámék fiával, aki egyben az unokatesóm is volt, vele baratkoztam. Majd egyik este éjjel üldözött egy fekete valami lény. De nem futott, hanem lebegett. Kép is van arról a lényrol, démonrol, aki emberi alakot vett fel. Amit unokatesóm csinált maguknál otthon.

Majd egy hosszú idő után megszűnt a hallucinacio nálam. De az álmok megmaradtak, amiket előre megalmodok megtortenik úgy, vagy az ellenkezője. Nem foglalkoztam ezekkel a dolgokkal, csak már fura, idegesítő. Néha látok dolgokat, érzek félelmet, szemem sarkából látok dolgokat. De hála istennek, hogy meg szüntette a hallucinacioimat,de nem teljesen.

Álmaimban tudatomban voltam sokszor, imátkoztam Jézushoz, segítsen. Van amikor tudom, hogy álmodok, és akkor próbálok felebredni, de néha nem szok sikerülni, de ez ritka.

Azt mondjak a családban, hogy apukám anyja foglalkozott boszorkanysaggal, joslassal.. De nem tudom. De szörnyű dolgok történtek amikor meghalt.

A bácsikám is aki szörnyen volt, mintha megszállták volna, apukám is látta azt az ördögöt, amit a bácsikám is.

Amikor nálunk járt, akkor mindig elfujta azt a gyertyát, amin Isten képe volt.

Az el temetés előtt minden csaladtagjánál járt a nagyi. Szörnyű dolgok történtek.

2020. aug. 12. 17:16
 27/48 anonim ***** válasza:
100%

Ja, 24, 25 nem tudtam, hogy muszlim vagy. Nyilván, aki nem ismeri el a Fiút, és hatalmát (nem veti alá magát Neki), abban az esetben nem segít semmit.

A kérdező nem írta le, hogy démoni, félelmetes élményekkor segítségül hívta e Jézus nevét. Az hogy valaki keresztény (Jézus nevét ismeri és imádkozik Hozzá), még nem mentesíti túlvilági támadások érzékelése ellen. De nem tehetnek benne kárt! Ezt értsük meg.

Hála a jó Istennek én nem vagyok ilyesmire érzékeny, mint az emberek többsége is védelmet élvez, mindaddig, míg nem keresi kifejezetten a természetfeletti társaságot, nem kezd okkult praktikákba.

2020. aug. 12. 17:18
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, imádkozz Jézushoz, hogy ezek a jelenségek ritkuljanak. "Távozz innen Sátán, mert Jézus Krisztus erősebb nálad" meg ilyesmiket mondjál, ha gáz van.

"Kérem a Mennyei Atyát és Jézus Krisztust, hogy vigyázzanak rám és szabadítsanak meg a gonosztól" ilyesmiket.

2020. aug. 12. 17:24
 29/48 anonim ***** válasza:
Szerintem azért menj orvoshoz, nem biztos, hogy a hallucinációk nem betegségre utalnak.
2020. aug. 12. 19:44
 30/48 anonim ***** válasza:
#29-nek is igaza van, lehet szervi eredetű is (pszichózis, skizofrénia). Bár az inkább kamaszkortól felfelé alakul ki. Valami lelkigondozóval nem ártana ezeket megbeszélni, akivel együtt imádkozhatnátok is.
2020. aug. 12. 20:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!