Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vajon mi lehetek én? Boszorká...

Vajon mi lehetek én? Boszorkány? Jósnő? Vagy valami más?

Figyelt kérdés

Kis korom óta, 14-15 évesen kezdett durvulni a dolgok.

(vallásos vagyok)

de Nem tudom miért vagy hogyan. De sokat álmodok, ami sokszor vagy az ellenkezője történik meg, vagy az magában úgy, ahogy megálmodtam.

Előre megálmodok dolgokat. Van amikor látok dolgokat, fura, ijesztő dolgokat. Szellemeket, árnyembereket.

A szemem sarkából is. Sok rémálmom is van. Érzem, ha valami szellem jelen van, de nem mindig.

Nagyon empatikus vagyok, és meglátok sok dolgot másokban, ha például szomorúak, segítségre szorultak, ha gonoszak. Sokat álmodom démonokkal, szimbólumokkal.

Álmomban olyankor imadkozom Istenhez és az a ijesztő démon pedig ordít a fülemben miközben imádkozom és mikor befejezem, eltűnik.

Álmodtam Istennel is.

Sokat a családtagjaimmal is, az álmaim sokszor tudatosan, voltam már a múltban is.

Sokaig nem figyeltem ezekre, de már kezd ijesztő lenni és nagyon nem tudom sokszor, hogy mi a valóság. Félek hogy amit álmodok meg is történik.

Szerintetek lehet valami adottságom, vagy képességem?

Ha valaki azt hiszi, hogy ez nagyon jó, hát nem.

Normális válaszokat várok,a kötekedő, okoskodó kerüljenek el!

19/L

2020. aug. 12. 13:20
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
64%
Farkasembör.
2020. aug. 12. 13:22
 2/48 A kérdező kommentje:
Kösz, ezzel sokat segítettél:D!
2020. aug. 12. 13:25
 3/48 anonim ***** válasza:
62%
Acts 2:17 Es lészen az utólsó idökben [ezt mondja az Isten:] kitöltök az én Lelkemböl minden testre; és prófétálnak a’ti fiaitok és leányitok, és a’ti ifjaitok látásokat látnak, és a’ti véneitek álmokat álmodoznak.
2020. aug. 12. 13:33
 4/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak túl sokat képzelődsz.:D Akaratodon kívül hidd el, nem lehetsz jósnő, főleg, hogy hoszel Istenben és Ő is azt m9ndja ezek a dolgok nem léteznek.
2020. aug. 12. 13:35
 5/48 anonim ***** válasza:
56%
Hiszékeny...
2020. aug. 12. 13:41
 6/48 anonim ***** válasza:
73%
Vagy a pia vagy a hőség kezd megártani, van ilyen.
2020. aug. 12. 13:43
 7/48 anonim ***** válasza:
67%
Ez nem adottság vagy képesség. Ha igaz amit írtál akkor az van hogy ezek a lények szórakoznak veled. Ők mutatják az álmot és ha megtörténik, csak azért történik meg mert ezek alakítják így, nem te látod a jövőt. Érted? Mindenesetre nem jó szándékkal közelednek feléd.
2020. aug. 12. 14:13
 8/48 A kérdező kommentje:

3 kifejtenéd bővebben, hogy értelek?

4 nem képzelődők, ez nem az én akaratom, nem én választottam ezeket. És ez teljesen akaratomon kívül történik. Idézz kérlek a bibliabol, hogy hol írja Isten, hogy nem léteznek ilyenek. Egyébként nem akarok se boszorkány se pedig jósnő lenni. Csak érdekel, hogy ezek a dolgok mit jelentenek, miért történnek velem.

5/6

Nem iszom, és annyira meleg nincs, hogy ennyire megártson. Ez elég hülyeség volt tőletek. :D

7 akkor mégis mit tehetnék? Miért vagyok ennek kitéve, mi miatt szórakoznak velem? :D

2020. aug. 12. 14:50
 9/48 anonim ***** válasza:
Hogy miért vagy ennek kitéve, hát több oka is lehet. Előfordulhat hogy ártottál nekik a tudtodon kívül. Lehet valahogy felhívtad magadra a figyelmüket.Vagy az is lehet hogy más küldte őket hogy ártsanak neked. Az én vallásomon belül szakértők foglalkoznak ezzel. Aki olyasmiket tapasztal mint te, felkeres egy ilyen metafizikai szakértőt. Hogy keresztény valláson belül mi erre a megoldás vagy hogy van-e egyáltalán, nem tudom.
2020. aug. 12. 15:10
 10/48 anonim ***** válasza:

Úgy értettem, hogy képzelődsz, hogy szerintem túlgondolod a dolgokat. :D

Azt konkrétan nem írja, hogy a jóslás nem létezik, de a próféták kijelentik például, hogy semmi varázslás nem tartozik a bálványszobrokhoz, azok csak tárgyak és nem segítenek az embereken. pl. "Tele van az ország bálványokkal, kezeik csinálmánya előtt borulnak le, amit ujjaikkal csináltak."

Isten azt üzeni Babilonnak, hogy a vazázslat nem fog segíteni rajtuk: "Állj elő varázsigéiddel és sok varázslásoddal, amellyel ifjúságod óta vesződtél, hátha segíthetsz magadon, hátha elriasztod a bajt! Agyonfárasztod magad tervezgetésekkel. Álljanak elő, és segítsenek meg, akik az eget vizsgálják, a csillagokat nézik, és újhold napján előre megmondják, mi történik veled. Úgy járnak, mint a tarló: tűz égeti el őket. Nem mentik meg életüket a lángok hatalmából. Nem melegedni való parázs az, nem olyan tűz, amely mellett ülni szoktak. Így jársz majd a varázslókkal, akikkel ifjúságod óta vesződtél. Mindenki hanyatt-homlok menekül, nem segít rajtad senki!"

A Biblia a varázslást a kuruzslással egy szintre teszi: "Ne legyen köztetek olyan, aki a fiát vagy leányát áldozatul elégeti, ne legyen varázslást űző, se jelmagyarázó, kuruzsló vagy igéző!"

A varázslás egy olyan dolog, amit az emberek tudattal követnek el, ez nem olyan ,hogy azt tudatodon kívül tudnád csinálni. A Biblai ezt azért tiltja, mert vagy az emberek pénzszerzésre használták ezt vagy pedig olyan dolgokban bíztak, amik hamisak, és nem a Teremtő Istentől vannak.

Emellett voltak még próféták, akik valóban látták a jövőt és Istentől voltak. Voltak viszont olyan próféták is, akik csak azt hitték látták a jövőt, pedig csupán azok a saját képzelgéseik voltak. Az meg, hogy az emberek érzelmeit képes vagy érzékelni, az sok embernél jelen van és nincs benne semmi mágia. Akár a Szentlélek ajándéka is lehet, hogy ismered az emberek érzéseit.

De szerintem simán csak túl sokat gondolkodsz. Ha hiszel Istenben, cselekedj az akarata szerinti dolgokat, attól meg ne félj, hogy véletlen boszorkány lennél, mert ilyen nincs :D.

2020. aug. 12. 15:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!