Van az országban más, aki hisz a boszorkányságban?
Figyelt kérdés
Tudom, nem mindenki hisz ebben, ezért csak komoly válaszokat légyszi :)2019. ápr. 25. 18:39
1/5 anonim válasza:
Olyan aki komolyan hisz ebben? Nem sok lehet szerencsére.
2/5 anonim válasza:
Remélem nem. Azért mert a filmekben jó csajok, a valóságban inkább bolondok.
3/5 anonim válasza:
Épp nemrég halt meg az utolsó,de a családom korábbi tagjai erősen hittek benne.
Ha beteg volt a gyerek,vagy meg akartak előzni valami rosszat,akkor ment az éjszakai "tevékenység".
Képeket égettek,ruhadarabokat hasogattak kis baltával a küszöbön éjfélkor.Fenyő toboz főzetéből készült fürdőben fürösztötték a gyereket,akit óvni akartak a betegségtől,majd fürdetés után kiöntötték a vizet a "ganéra",vagy az utált szomszéd telkére a "betegség" átvitele céljából.
Tiszta középkor és csak most volt pár évtizede....xD
4/5 anonim válasza:
Dehogynem vannak. Ha van tévéd, és még adók is bejönnek rajta mint régen szokott lenni az embereknek akkor ha szerencséd van ott lesz egy csúnya boszorkány feje, amint kártyákat vet ki, és nagyon buta embereknek pénzért jósol meg küldi az energiát. Ráadásul teljesen legálisan...
5/5 anonim válasza:
Én hiszek bennük, csak tanulás és fejlesztés kérdése. Én is ezen az úton járok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!