Hány évet adsz a kereszténységnek, mire mindenki ateista lesz az országban?
Nem tudom melyik országról beszélsz. Ahol lakom, ott minden vasárnap rengeteg fiatal és kisgyermek is van a templomban. Ezért nem is féltem a kereszténységet.
Tudod nem mindig alakul úgy az élet ahogy szeretnénk. Neked ez a vágyálmod, nekem a lottó 5-ös, valószínűleg mindkettőnk csalódni fog.
"Akkor, mikor felfejlodik a videk a nagyvarosok szintjere."
Csak úgy mondom, a városokban nagyobb a hitélet, itt falun csak pár néni jár (meg én), viszont a városokban sok fiatal jár, jók a közösségek nagyon. Nézz meg egy Kispesti Nagyboldogasszony templomot példaul, vasárnap tele van fiatallal. :)
Nem hinném, hogy itt lesz olyan, hogy mindenki ateista lesz, az emberekben akkora éhség van Isten iránt, én hiszem azt, hogy lesznek még itt megtérések. :)
19/L
"1-es, sokat elmond rólad mint mai keresztényről hogy szerencsejátékból akarsz meggazdagodni :)"
Csak egy példát hoztam fel, hogy jobban megértse a kérdező. Még csak nem is lottózóm, de hálásan köszönöm, hogy egy fél mondat alapján így le is írtál engem...
Máté 24:36-39 HUNK
Arról a napról és óráról pedig senki sem tud, az ég angyalai sem, hanem csak az én Atyám egyedül. A miképen pedig a Noé napjaiban vala, akképen lesz az ember Fiának eljövetele is. Mert a miképen az özönvíz előtt való napokban esznek és isznak vala, házasodnak és férjhez mennek vala, mind ama napig, a melyen Noé a bárkába méne. És nem vesznek vala észre semmit, mígnem eljöve az özönvíz és mindnyájukat elragadá: akképen lesz az ember Fiának eljövetele is.
Máté 24:12 HUNK
És mivelhogy a gonoszság megsokasodik, a szeretet sokakban meghidegül.
"1-es, sokat elmond rólad mint mai keresztényről hogy szerencsejátékból akarsz meggazdagodni :)"
A saját logikád alapján akkor elég beszédes a saját vallásodra nézve - bármi legyen is az -, hogy te meg tudatlanul ítélkezel mások felett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!