Vajon mi lehetek én? Boszorkány? Jósnő? Vagy valami más?
Kis korom óta, 14-15 évesen kezdett durvulni a dolgok.
(vallásos vagyok)
de Nem tudom miért vagy hogyan. De sokat álmodok, ami sokszor vagy az ellenkezője történik meg, vagy az magában úgy, ahogy megálmodtam.
Előre megálmodok dolgokat. Van amikor látok dolgokat, fura, ijesztő dolgokat. Szellemeket, árnyembereket.
A szemem sarkából is. Sok rémálmom is van. Érzem, ha valami szellem jelen van, de nem mindig.
Nagyon empatikus vagyok, és meglátok sok dolgot másokban, ha például szomorúak, segítségre szorultak, ha gonoszak. Sokat álmodom démonokkal, szimbólumokkal.
Álmomban olyankor imadkozom Istenhez és az a ijesztő démon pedig ordít a fülemben miközben imádkozom és mikor befejezem, eltűnik.
Álmodtam Istennel is.
Sokat a családtagjaimmal is, az álmaim sokszor tudatosan, voltam már a múltban is.
Sokaig nem figyeltem ezekre, de már kezd ijesztő lenni és nagyon nem tudom sokszor, hogy mi a valóság. Félek hogy amit álmodok meg is történik.
Szerintetek lehet valami adottságom, vagy képességem?
Ha valaki azt hiszi, hogy ez nagyon jó, hát nem.
Normális válaszokat várok,a kötekedő, okoskodó kerüljenek el!
19/L
Sok hülyeséget olvashatsz itt erről, ugyanis pontos választ adni annyiból, amit leírtál nm lehet. Hogy idegi probléma,az biztos. De hogy mitől, azt sokkal több információból lehet csak megállapítani.
Az első tíz éved családi környezete nagyon sokat mondana. Gyanítom, nem volt problémamentes. Az álmok a megélt valóság eltorzított, felnagyított visszhangja. Éppen arra utalnak, napjaid meglehetősen zűrösek lehetnek, amiből keveset értesz meg. Az már nagyobb baj, ha ébren is vizionálsz. Zavaros észjárásra utal. Félelmekre, rettegésre. Ráadásul az sem biztos, hogy tudod, mitől.
Nem adottságod vagy képességed van, hanem bajod. Idegi természetű,és első körben ideggyógyászhoz kellene menned sürgősen. Ide a háziorvos utalhat be.
10 vagyok
Azt elfelejtettem én is írni, hogy akár annyiról is lehet szó, hogy valami trauma ért és amiatt vannak rémálmaid, mint ahogy 14 mondja.
#13 beszélgettem is már olyannal aki korábban okkultizmussal foglalkozott, felmenője is érintett volt. És Jézus nevének segítségül hívása segít. Nem szűntek meg neki teljesen. Johanna Michaelsson videóját is érdemes megnézni, The beautiful side of evil:
https://www.youtube.com/watch?v=K6Qy1j2LBmU
Ő dettó kisgyerek korától hasonlókat tapasztalt. Aztán fiatal felnőttként egy "psychic healer" azaz szellemek segítségével operációkat végző, gyógyító mellett volt segéd. Míg Jézushoz nem tért.
"És Jézus nevének segítségül hívása segít."
Szerinted a kérdező vallásos keresztényként hányszor említette Jézus nevét?
Amikor démoni támadás ér, igenis segít abban, hogy eltűnjenek!
Számos ilyen sztorit lehet olvasni. Az UFO-k által megtámadott személyek (alien abduction), amikor valaki paralízisbe kerül az ágyában nem tud mozdulni és kénytelen magukat UFO-knak kiadó lényeket elviselni, szóval ezek hátterében is démoni tevékenység áll. És egyedül a Jézus nevének segítségül hívása szünteti meg, most nem tudok felmenni youtube-ra hogy egy videóból kikeressem azt a szakaszt, de majd ha hazaérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!