Mièrt tiltakoznak a Teremtő neve ellen egyesek akkor amikor a sok millió hamis isten neve ellen nem?
51.Miközben semmi bizonyitèkod nincs a Jehova nèvre vonatkozóan,hogy 1500-tol visszafelè nem lètezik,állitásod nem meggyőző ès nem tudtad bizonyítani a hamis lègből kapott,nem lètező hazug kritikádat,ami a hazugság forrásátol a Szentháromságtól ered.
Èn jöttem a konkrèt bizonyitèkkal amit a fenti jellegzetes èrtelmed szerint tagadsz ès meg is teheted.
Tizesèvel küldhetnèk bizonyitèkot de kár lenne tápláljam benned az igazságot amit te hazugságnak nevezel,mert tisztán látod,hogy igazam van,úgy is az igazságot tagadni fogod,aminek Isten nem örül.
Milyen konkrét bizonyítékokkal? Hol vannak? Mert egyet sem láttam azon az oldalon, amit ide belinkeltél és le is írtam. Ha a jehova nőnemű műszó létezett volna 1500 előtt, akkor mindenhol szerepelt volna, de te csak a tetragrammatont tudod megmutatni az Ószövetségben. Ennyi a tudása az őrtoronynak. Még azt sem tudja bizonyítani, hogy a tetragrammaton szerepelt az eredeti Újszövetségben, mert csak egy héber másolatot mutogat, hogy bezzeg abban benne van.
Szerintem most fejezd be itt a szemétkedést, mert egyelőre te vagy az, aki látványosan hazudik.
53.Az őrtorony amit mond azt be is bizonyítsa de a Szentháromság hol bizonyitsa be, hogy három isten van ès főleg ha akarom három ha akarom egy?Ès melyik rèszèben írja a Biblia a Szentháromságot.
Notar Mert dalát ismered"Itt a piros de hoool a piiiros?"
Vagy ugyanaz mint a sarki csaló "itt a piros de hol a piros?"
Jozsua,Èzsuó fèrfi-e ès milyen nemű?
Jezabel,nő ès milyen nemű a nyelvtanban. Szánalmas vagy az ilyen butaságèrt hiszed a Szentháromságot
Sajnálatodra mennyire ismered a Zsidó nyelvtant,hogy ott a hímnem ès a nőnemű kavarodik.
Itt a piros,hol a piros Szentháromságot bizonyítsa be hol írja.
Miközben Isten nevèt minden fordítsd irja.
Jobb ha nem írsz,gyengited a hitemet.
"Jobb ha nem írsz,gyengited a hitemet."
Tudtommal a megátalkodottak hite inkább a bukottakéhoz hasonló, szóval nem mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!