Mièrt tiltakoznak a Teremtő neve ellen egyesek akkor amikor a sok millió hamis isten neve ellen nem?
5."Hánynom kell"
Amikor Istvan király akiket belenyillaztatott a vízbe mert nem akart Katolikus lenni,azoknak mèg idejük se volt hányni.
El nèzèst de ez egy igaz replika amit nem szívesen írtam be.A mai hirdetők nem magukèrt mennek hanem èrted mert szeretnek ès szeretnènek meg menteni,az idejüket èrted felhasználják.
Bocs. mindenkitől de a fenti beszolás mar határtalan.
Miért? Amikor Istent kérdezte Mózes, hogy ki vagy, akkor az mondta a hang, hogy "Vagyok aki vagyok"
Tehát felesleges a neveken lovagolni.
Isten neve Bármilyen nyelvű, forditásban benne van.
Az Őrtorony folyóirat nem is létezett, amikor a Biblia már igen.
S ezeknek mindegyikében benne van a Teremtő személyes neve.
"Isten sem mondott olyat, hogy "az én nevem jehova", "
Idézve is lett a bibliából, Tehát Isten ihletése alatt iródott.
Aki ezt tagadja, Isten szelleme ellen vét, mivel a szellemével iratta a szavát.
(2Mózes 6:3) 3 Ábrahámnak, Izsáknak és Jákobnak eddig úgy jelentem meg, mint mindenható Isten, de nem tártam fel nekik teljesen, hogy mit jelent a nevem, a Jehova név.
Más Forditás:
Károli: 3 Ábrahámnak, Izsáknak és Jákóbnak úgy jelentem meg mint mindenható Isten, de az én Jehova nevemen nem voltam előttük ismeretes.
Az emberek ismerték és Tudták mi a neve Istennek, de annak jelentésével, tartalmával nem voltak tisztában.
Isten nevének jelentése: Azzá válok, amivé válnom kell...Én idézem elő, hogy legyen..
Sok emberi névnek is van jelentése, még sem annak hivják, hanem a nevén szólitják.
Pl a Béla név jelentése: régi magyar Bél személynévből származik a név, az -a betű itt kicsinyítőképző. A Bél jelentése belső rész, például: szív.
Még sem hivja senki a Bélákat belsőrésznek, vagy szivnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!