Idèznè valaki azt,hogy az apostolok,hol használták a kereszvetèst?
2o."Nem tudsz itt senkit sem átverni"
Figyelj a 68%-os.Mièrt beszèlsz többesszámban?Látod a kèrdèsnèl csak te reagálsz negatívan,mások az èrzèseik szerint normálisan feleltek,ami a szabályzat szerint megfelel.Egyedül te titkolozol,gunyolodsz ès szègyeled a hitedet ès a vallásodat ha van.
Mar a múltkor megírtam,hogy ezzel a mentalitással akadályozod az oldal müködèsèt fèlrevezetve másokat,úgy,hogy nem felejtettem el.
Mit nem èrtesz a szabályzatbol,kèrdèsből ès feleletből áll.Hamis kritika,hzugság nèlkül,amit te csinálsz.
Pedig csak Jézustól idéztem edgár, lehet akkor benne sincs szeretet?
"Ti az ördög-atyától vagytok, és atyátok kívánságait akarjátok cselekedni. Ő gyilkos volt kezdet óta és az igazságban meg nem állt, mert nincs benne igazság. Amikor hazugságot szól, magától beszél, mert hazug, és a hazugság atyja."
Mondjuk abban nem tudom mennyi szeretet lehet, aki folyamatosan pakolja ki provokatív kérdéseit.
23.Nem tudom melyik kèrdező rakja ki a provokatív kèrdèseket ès kit provokál,kit nem,ahhoz semmi közöm ès neked sincs közöd.Ami az igaz embert nem provokálja az az igazságtalant igen.De azt tőlem sem kèrdik ès tőled sem,csak törölik,ha nem szabáljos.
Az a provokálás amikor az oldalt cirkusszá változtatod,tèma nèlkül,ès a sèrtett örökkè kell töröltessen a sèrtegetèsèrt,de ha kèrdesem van ki írom.Èn mèg nem írtam ki olyan kèrdèst amit valaki kène szègyeljen,főleg ha jellemző rá,ès ha jellemző rá az tud felelni.
Te állandóan provokálod a katolikus testvéreket.
De ha nem provokatív a kérdés, akkor írd le a célját, illetve az összes többi kérdésednek, hogy mi célból születtek meg? Ha nincs titkod, akkor elmondod, de ha nem, akkor tudjuk, hogy provokálás miatt írod ki mindig.
25.Azt mar nem engedem meg,hogy parancsolgas.Èn neked nem parancsolgatok addig amíg nem sèrtegetsz ès akkor is a moderátorokhoz fordulok,mint sem az olyan keresztènyhez aki az oldal müködèsèt zavarja,felelet heljett velem ès a kèrdezővel vitázol.
Így rengeteg kèrdès ès felelet megy kárba,ami a gyík.szolgáltatonak kellemetlen.
27.Ez kèrdès vagy felelet?
Ha felelet,nem èrtem.
Ha kèrdès,azt nem teheted csak a zöldmezőbe.
"Ha kèrdès,azt nem teheted csak a zöldmezőbe."
Miért ne tehetné meg? Hol van leírva a szabályzatba, hogy a hozzászólók nem folytathatnak értelmes vitát a kérdezővel, amiben lehet viszont kérdés is? Ilyen szabály nincs, ezt csak te próbálod kitalálni mindig, hogy kitérj a számodra kínos kérdések alól, amire nem tudsz/mersz felelni.
De az igaz, hogy az értelmes vitához kell legalább két értelmes fél is. Itt a zöld mezős nem képvisel valami túl magas értelmi színvonalat.
29.
A szabályzat mindenkinek szól.
Szabályzat 3/i:
Tilos szándèkosan hátráltatni a szolgáltatást,bármilyen módon megzavarni a Weboldal müködèsèt(pld.flood,spam,offtopic,provokáció,script hozzászolások).
3/J:Tilos szándèkosan fèlrevezetni a többi Felhasználót vagy azokat,akik segitsèget vagy kèrdèsükre választ várnak bármely tèmakőrben.
"Èrtelmes vitához kell legalább kèt èrtelmes fèl"
Ismèt támadsz az èrtelmes szóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!