Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Idèznè valaki azt,hogy az...

Idèznè valaki azt,hogy az apostolok,hol használták a kereszvetèst?

Figyelt kérdés

2020. júl. 15. 22:37
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
100%

7.

5-ös vagyok, Nem ezt irtam, nem is ez volt a mondani valóm lényege.

Mint az elején olvashatod, azt irtam, hogy sehol nins a Bibliában mások sértegetése, sőt, segiteni kell valakit a helyes ismeretre vezetni-

Mindössze azt emeltem ki, hogy ne vegye a szivére, mert másokat ennél nagyobb gyötrelemnek tettek ki.

2020. júl. 16. 10:47
 12/56 A kérdező kommentje:

11 Helyes megvilágitásnak látom az egèsz bejegyzèsedet,ami a felebaráti szereteten alapul.

Hogy van akik nem akar a kèrdèsre keresztènykènt reagálni az mar az ő dolga,mèg sokat kell tanulnia,hogy a villanyoszlopot is ne ellensègnek lássa.

2020. júl. 16. 11:14
 13/56 anonim ***** válasza:
72%
edgár sajnos ilyen, a sátán az ő atyja és csak gyűlölködést szít. Majd Isten őt is megítéli, mert most még nem fél tőle, de a Bíró széke előtt rettegni fog az utolsó napon, ahol minden gonoszsága, sátáni gondolata felszínre kerül.
2020. júl. 16. 11:27
 14/56 anonim ***** válasza:
30%

Miért nem válaszoláttörés, hogy bűntelen vagy e, hogy másokat ítélsz meg?

De akkor kérdezek én is: hol van az leírva a Bibliában, hogy a jehova tanúi azokat az énekeket énekeljék, amiket szoktak?

2020. júl. 16. 14:07
 15/56 A kérdező kommentje:

A gyík. szerint a válaszoló nem kèrdez hanem válaszol!De főkèrdèdbe ki irhatod ès az èrintett felelhet.

Ebben a kèrdèsben több cinizmust kaptam mint feleletet.

2020. júl. 16. 14:18
 16/56 anonim ***** válasza:
80%

"De főkèrdèdbe ki irhatod ès az èrintett felelhet."

Ennél nagyobb cinizmus nem kell, mert te sose felelsz számodra kínos vagy nehéz kérdésekre. Ha jól emlékszem, Péternek is adósa vagy egy válasszal már több hete, pedig ott ígérgetted, hogy majd válaszolsz neki.

Talán azért kapsz cinizmust, mert merő gonoszság vagy, szíved poshadt és fekete.

2020. júl. 16. 16:26
 17/56 A kérdező kommentje:
#16.Milyen kèrdès ès milyen Pèter,mibe akarsz bedarálni?
2020. júl. 16. 17:13
 18/56 anonim ***** válasza:
73%

Azért nem írok ki kérdést erről, mert te úgysem válaszolsz, hisz nem tudsz.

Megszólsz másokat, míg egy egyszerű kérdésre sem tudsz válaszolni.

A kereszt vetés pontosan ugyanott van a Bibliában, ahol jehova tanúi szokásai. Tűpontosan ott :)

2020. júl. 16. 17:25
 19/56 A kérdező kommentje:

16,18.Anyira èrthetetlen számomra,amikor felteszek egy kèrdèst ès ha egy vallásos gyakorlatról van szó egyesek olyan zokon veszik mint a villámlást ès útánna a menydörgèst,vagy amikor alvó állapotban injekciót kapna.

Van aki nem pld.az unitáriusok,baptisták vagy Jehova tanui stb.

Sokat gondolkoztam ezen a kereszvetèses kèrdèsen,hogy mi a baj vele,hogy ennyire haragosak azok akik gyakorolják Nem hinnèm,hogy egy ilyen helyzet szègyen,mèg azèrt sem mert milliárdok gyakorolják.

Èn úgy gondolom,hogy nem helyes ez a haragszom,mert.Ès jön az,hogy-mièrt?

Ugyanis a hitèt az ember,ha keresztèny el kell mondania.

Jèzus ezt mondja a Mátè.28:18,19.

"Elmenvèn tegyètek tanitványokká embereket,minden nemzetből,nèpből........"

Ha harakszunk a gyakorlatunk miatt azokra akik megemlítik,hogy töltöm be Jèzus szavaz.

Ez a kategória(vállás) kèrdèsből ès feleletből áll nem haragbol.

Vagy kèrdezünk,felelünk,vagy elhagyjuk az oldalt így megfelelünk a GYIK-nek.

2020. júl. 16. 21:24
 20/56 anonim ***** válasza:
66%
Azért Edgár, mert pontosan tudjuk, hogy miért tetted fel. Mivel jehovista tanonc vagy, ott töményen megy már kiképzés alatt is a katolikus gyűlölet fejlesztése, ezért te imponálni akarsz egyrészt a leendő tesóknak, másrészt akkor nyugszol meg, ha egy jehovista bemásolja a szervezet honlapjáról az idevágó tanításukat, ahelyett, hogy a valódi evangéliummal foglalkoznál. Nem tudsz itt senkit sem átverni, bárhogy próbálkozol, mert süt belőled a gyűlölet mások felé, akik nem a szervezet tagjai, azért. És ezt te is nagyon jól tudod, de képes vagy még hazudni is, hogy megpróbáld rejteni a kérdésed valódi okát.
2020. júl. 17. 05:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!