Vannak itt muszlimok? elmagyaráznátok hogy miben hisztek. Nagyon érdekel
Akkor mézzük hogy a Szentbiblia szetint hová is kerülnek a gyerekek haláluk után:
2.samuel 12:21-22
Akkor mondának az ő szolgái néki: Mi dolog ez, amit míveltél? Míg a gyermek élt, bőjtöltél és sírtál; most pedig, hogy meghalt a gyermek, felkelél és kenyeret ettél.22 Monda ő: Míg a gyermek élt, addig bőjtöltem és sírtam; mert ezt mondottam: Ki tudja, talán az Úr könyörül rajtam, és megél a gyermek.
Márk 10:14
Jézus pedig ezt látván, haragra gerjede és monda nékik: Engedjétek hozzám jőni a gyermekeket és ne tiltsátok el őket; mert ilyeneké az Istennek országa.
De mondok neked valamit, azok a kis gyerekek akik afrikában hadba állnak a dzsihát nézetek miatt, és ártatlanokat ölnek, és öngyilkos merénylők azokkal milesz ha öngyilkosok lesznek? Mert a biblia a legnagyobb bűnnek állítja be az öngyilkosságot, és ha megöleti isten őket, hanem, a pokolba jutnak mindenkép! És honnan tudod hogy napjainkban csapásokat közelkeletre nem e isten rendeli el a terroristákra? igen meg halnak gyerekek, de ezek a gyerekek terosták lesznek! Honnan tudod hogy nem -e isten rendeli el a csapásokat az iszlám szervetekre? Azért mert az írások befejeződtek? Attól még isten útjai kifürkészhetetlenek. És még még valami akkoriban Mózes idejében is voltak kegyetlen szélsőséges népek, mint ma az iszlám egyik formája,igen isten megölette a nőket, és a népeket mert már nekik már úgyis mind egy volt nem szerették az igaz istent és csak az ártatlanok sínylették meg , mint ma a keresztények, mert ma is vadásszák őket, amit isten pajzsot adott európának és amerikának, nem tudnak bejutni ide. De nyisd ki a szemed és láss, a mai keresztény országok békésebbek mind a muzulmán országok, látni hogy isten vigyáz azokra ahol a kereszténység még él. De ahol nimcs kereszténység,ott mivan barátom? Semmi, ölik a muszlimok egymást, törvényben élnek csonkítják a nőket, lehet 3-4 feleségük ami parázna dolog, és láncon vannak a törvényeikben,isten ma se segít nekik, hisz nem is akarják, helyette Mohamed allahját aki egy sátáni fejedelem démona. Egy gyilkos istent imádnak. Jézus igazságos!
Te valami elmebeteg szektás keresztény vagy ahogy látom. Az általad idézett versnek semmi köze az Ószövetségben leírt és lemészárolt gyerekekhez.
"És még még valami akkoriban Mózes idejében is voltak kegyetlen szélsőséges népek, mint ma az iszlám egyik formája,igen isten megölette a nőket, és a népeket mert már nekik már úgyis mind egy volt"
Tehát helyesled nők és gyerekek tömeges lemészárlását csak mert ők másban hisznek. Ez nagyjából mindent elmond rólad és a Bibliádról.
"De nyisd ki a szemed és láss, a mai keresztény országok békésebbek mind a muzulmán országok, látni hogy isten vigyáz azokra ahol a kereszténység még él."
Békésebb persze. Az USA már a sokadik muszlim országot támadta meg és kb 2-3 millió muszlim haláláért felelős. A keresztény országokban pedig több gyilkosság történik mint muszlim országokban.
Az alábbi táblázatban látszik hogy az 50 legerőszakosabb ország szinte mind keresztény.
Itt pedig be is fejeztem. Értelmetlen egy hozzád hasonló fanatikus elmebeteg szektás kereszténnyel vitázni.
Ha én szektás vagyok a ti mik vagytok? De van köze, Isten elmondja mit miért tett, ha elolvasnák az egész bibliát biztos megértenéd, idezetekből nem fogod!
Kik szektások valójában? 5x imádkoztok pontra, időre, nem mins egy mit esztek, terorrba tartjátok a nőket, és megalázzátok alsóbbrendűbbnek tartjátok őket. A hitetleneket lefejezik, a házasságtörő nőket lefejezik, bezzek a férfiak bármit megtehetnek. a kislányokat meg fosszák az orgazmustól már kicsi korukban lemetélik a csiklójukat! Na ez az elmebetek vallás, nem a kereszténység.
"Tehát helyesled nők és gyerekek tömeges lemészárlását csak mert ők másban hisznek. Ez nagyjából mindent elmond rólad és a Bibliádról."
Micsoda? Ezt műveli a mai napig, az iszlám vallás, ők mészárolják a hitetleneket a mai napig! Ez is elmond mintent a koránról és a szerzőjéről!
'Békésebb persze. Az USA már a sokadik muszlim országot támadta meg és kb 2-3 millió muszlim haláláért felelős. A keresztény országokban pedig több gyilkosság történik mint muszlim országokban.'
Ebből is látszik hogy ti istenetek allah nincs melletetek! Emlékeztek Husseinre? Vagy bin ladenre, bokoharam? Stb terror szervezetekre? És a muzulmán országok elnökeikre akik ezeket a terrorszervezetek támogatja? Jogosan támadta és támadja a mai napig! Nem is kell támadni mert saját magukat ölik, a saját népüket.
"Az alábbi táblázatban látszik hogy az 50 legerőszakosabb ország szinte mind keresztény."
Állampolgárilag keresztény országok, de amint mondtam a katolikus és stb keresztény vallásformák, nem igazi kereszténység, csak a nevük az. Szívükben nincs isten. És ja az ördög nem csak közelkeleten tombol, hanem a keresztények között is. Szóval ne statisztikát nézd, mert a gyilkosságok szellemi hátterébe nem látsz bele. Az a nem mind egy, hogy egy adott ország bűncselekményét a tudatlanság okozza és a emberi rossz természet, vagy pedig a bűn tudatos, és erőszakos cselekedet amit az muzululmát hit alapköve, hisz benne van koránban
! Az iszlámra utóbbi vall!
Ja, és nem vagyok semmi féle szektás, egyik vallásban se tartozok, a vallás az törvényi, a hit az hit, és szabadság, szóval nem igen élek vallás szerint, hanem az írások szerint amit a biblia üzen. A újszövetség meg a szeretetre, a hitre, és az újászületésre buzdít. Nem mint a korán aminem végszava 'fenyítzsd. Csapd le az ujját a hitetlennek akárhol rátalálsz' hát szerinted ki az elmebetek?
Azt mondod hogy a keresztények több milló muszlim országot szláltak meg és öltek meg muszlimokat? Ki a provokáló ha nem allah? Figyeld csak alábbi korán idezeted!
'Korán (9:123): „Ó, kik hisznek! Harcoljatok azokkal a hitetlenekkel, kik a közeletekben vannak, s hadd találjanak ők haragot bennetek..."
Egy provokáló istenetek van!
Korán (47:35): „Hát ne tétovázzatok, s fohászkodjatok békességért, ti lesztek legfelül (Shakir – felülkerekedni), s Allah véletek. Ő nem hagyja el néktek (viszonzását) cselekedeteiteknek.”
Még béketséget se akartok. Akkor ország hogy akarjok hisz allah a provokáló!
Korán (61:4): „Íme! Allah szereti azokat, kik az ő ügyéért harcolnak”.
Mit sem számít neki csak a ő ügye! Hát persze mert ő valójában maga az ördög!
Korán (66:9): „Ó Próféta! Küzdj a hitetlenek, s a képmutatók ellen, s légy velük rideg. Az ő hajlékuk a Pokol, s nyomorúságos végzet.
Csak egy pár idézet hogy mennyire egy békés vallás az iszlám! De több százat betudnék másolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!