Kornikus00 kérdése:
Vannak itt muszlimok? elmagyaráznátok hogy miben hisztek.
Nagyon érdekel
11/34 A kérdező kommentje:
Nincs itt egy igazi muszlim férfi? Kajak nem tudom hogy mit tudhat az az isten, és mit kínál az embernek, hogy az ember képes a saját családját kiirtani!
Tudnátok erre választ adni?
Kedves kérdező, én válaszoltam volna szívesen az érdeklődő kérdéseidre, csak aztán sikerült megnyilvánulnod. Felesleges fárasztanunk egymást oldalakon keresztül, téged valójában nem érdekel a saját kérdésed.
2020. júl. 3. 18:17
Kérdező én csak tájékozódom a vallásokról. Mert a kultúra részének tartom. De úgy gondolom, téged nem lehet felvilágosítani, mert aki meggyőződésed ellen szól, azt baromnak tartod.
Egyetlen vallás sem buzdít gyilkolásra, sőt, kifejezetten tiltja. Viszont minden vallás követői között számos gyilkos és gyilkosságra buzdító ember akad. Sőt, gyakran a vallás papja az illető. Ez nem olyan nehéz eszme, hogy érthetetlen legyen. Csak elzárkózni lehetigazságától.
2020. júl. 3. 18:19
14/34 A kérdező kommentje:
Dehogy nrm érdekel! Érdekel! De kell lennie titoknak, lsdolognak, amiért képes egy hívő elhinni, hogy a hitetlent meg kell semmisíteni. A koránon kívül mi hajtja a muszlimokat erre a tettre? Hiszen nem is isten írta, hanem egy halandó sima ember, aki álmot látott és angyalt aki mondta hogy írja le. Nade ez a ember nem lehetett skizofrén beteg? Vagy valami ? Ez nem ok arra hogy elhigyjék. Kérdezem miaz a ok amiért ilyen fanatikusak a muszlimok! Normális választ várok. Nem troll kérdés tényleg tudni akarom mi aza felső erő ami ilyen fanatikussá teszi a muszlimokat.
Létezik egy oldal, úgy hívják, hogy dzsihádfigyelő. Az való neked, ott pont olyanokat írnak, amiket állítasz és hallani szeretnél.
2020. júl. 3. 20:32
Vagy iratkozz fel YouTube-on az Acts 17 Apalogetics nevű csatornára, tele van szatírikus kritikával az iszlámról és Mohamedről, a csávó egy bunkó, de mindig megmutatja a forrásokat (Korán verseket, hadíszokat, stb.) amik alapján kritizálja az iszlámot és Mohamedet.
2020. júl. 3. 20:43
17/34 A kérdező kommentje:
Nem iratkozok sehová. És egyenesen muszlimmal akarok beszélni hogy magyarázza el, hogy miez a megvolágosodás hogy képesek az istenükért magukat is elpusztítani! Nem érdekel semmi oldal semmien videó! Éles eszme cserét akarok egy muszlimmal! Lehetséges ez?
Nem lehetséges, mert nem vagy benne partner.
2020. júl. 3. 22:07
Én muszlim vagyok. A helyzet pedig az hogy nem értem mit szeretnél. Megkérdezted hogy muszlimok miden hisznek, néhány pedig válaszoltak, erre nagyon primitív módon követeled hogy magyarázzuk el, nem tudom ki, miért irtotta ki a családját, meg muszlimok miért gyilkolnak meg hasonló marhaságok.
Szóval fogalmazd meg érthetően és kulturáltan mit szeretnél. Akkor lehet szó eszmecseréről. Ha erre nem vagy képes, a 15-ös válaszoló leírta mi a teendőd.
2020. júl. 3. 22:30
20/34 A kérdező kommentje:
Na akkor felvilágosítalak. A dzsihadisták is muszlimok és terroristák allah nevében ölnek, vagydirekt csinálod hogy nem tudod miről beszélek? Mi veszi rá őket hogy ilyen szörnyűségeket caináljanak? Éa vannak olyan muszlimok akik nem gyilkolnak, de elnyomják a nőket, és törvényben élnek, 5x imádkoznak és még az nem mimd egy mikor. Tehát ha ilyen allah, hogy hogy nem jönnek rá hogy ő gonosz? Mit jót ad muszlimoknak hogy mimdemt meg tesznek érte hogy ennyire imádják hisz nem meleg szívű istenről van szó akárhogyis nézzük. Sőt, mint mondtam ember írta a koránt és nem bizonyítható hogy ez az ember csak kitalálta a látomását, vagy valami mentális betegségben szemvetett mohamed 'prófétáról' beszélek. Amit meg akarok tudni, milyen természetfeletti bizonyságot ad ez isten hogy behodoltok neki? Csak ennyit szeretnék meg tudni.
Kapcsolódó kérdések: