Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha az Istenek a létezését...

Ha az Istenek a létezését végtelenek gondolják akkor a világ létezését miért nem tudják végtelenek elképzelni a hívők?

Figyelt kérdés

Amikor azt kérdezed a hívőktől hogy hogyan keletkezett Isten őt ki teremtette ki hozta létre erőszakosan probálják bemagyarázni nekem hogy az ő létezése végtelen volt se vége se eleje nem volt ,akár hogy probálod őket jobb helyesebb tisztán gondolkodásra ők nekik akkor is csőgondolkodásuk van ragaszkodnak a végtelenhez.

Na de ha ez így van akkor a világegyetem vagy a dimenziók létezése is lehet végtelen vagyis nem teremtette őket semmi nincs Isten ,maga a természet hozta létre a világot nem Isten?

2020. jún. 23. 14:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Szerintem a hívők pont, hogy el tudják képzelni a világ végtelen létét, hisz például az örök üdvösség nem is képzelhető el másként.
2020. jún. 23. 18:49
 22/28 A kérdező kommentje:
Már eleve ez is bizonyítja hogy nincs isten ,mert életelenből nem lesz élő.
2020. jún. 23. 20:16
 23/28 Mojjo ***** válasza:
93%
@22: Ez (ha így lenne) mégis milyen módon bizonyítaná, hogy nincs isten?
2020. jún. 23. 20:24
 24/28 anonim ***** válasza:

Mojjo

Hagyd, szerintem szándékosan értetlenkedik.

2020. jún. 23. 20:28
 25/28 Mojjo ***** válasza:
@24: Igazad lehet.
2020. jún. 23. 20:33
 26/28 Mojjo ***** válasza:
93%

Na jó, még erre az egyre válaszolok, aztán abbahagytam a trolletetést.

- Az evolúció nem ad semmiféle életet. Az evolúció a már létrejött, már meglévő élet változása, formálódása. Az evolúciónak az égvilágon semmi köze ahhoz, hogy hogyan jött létre az élet az élettelenből.

- Ha nem jöhetne létre élő az élettelenből, az azt jelentené, hogy természetes úton nem alakulhatott volna ki az élet a bolygón, hanem valamiféle természetfeletti csoda kellett volna hozzá - ez éppen egy istenség léte felé mutató igen erős nyom lenne, nem pedig bizonyíték arra, hogy nincs isten.

2020. jún. 23. 21:47
 27/28 anonim ***** válasza:

Mojjo

Elismerésem a türelmed iránt :D

2020. jún. 23. 22:22
 28/28 Mojjo ***** válasza:
@27: Köszi, de közben meg törölték a kérdező azon hozzászólását, amire válaszoltam, szóval így kicsit furán mutat az a hozzászólásom :D
2020. jún. 23. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!