Ha az Istenek a létezését végtelenek gondolják akkor a világ létezését miért nem tudják végtelenek elképzelni a hívők?
Amikor azt kérdezed a hívőktől hogy hogyan keletkezett Isten őt ki teremtette ki hozta létre erőszakosan probálják bemagyarázni nekem hogy az ő létezése végtelen volt se vége se eleje nem volt ,akár hogy probálod őket jobb helyesebb tisztán gondolkodásra ők nekik akkor is csőgondolkodásuk van ragaszkodnak a végtelenhez.
Na de ha ez így van akkor a világegyetem vagy a dimenziók létezése is lehet végtelen vagyis nem teremtette őket semmi nincs Isten ,maga a természet hozta létre a világot nem Isten?
@10: Amennyire látom és értem, ezek a hitek, vagy gondolatok talán tényleg nem tökéletesen, vagy akár nem igazán illenek be a panteizmusba, mégis a természet = isten vonalat pedzegetik. Gondolom, erre gondolsz te is
Érdekes, köszi a linkeket!
Mojjo
Igen, valahogy így értettem.
A semmiből nem jön létre valami?
Dehogynem a sperma is a semmiből terem ,na erre mit mondtok?
A spermium is a semmiből termelődik a férfi szervezetben.
"A spermium is a semmiből termelődik a férfi szervezetben."
Amúgy... Nem én akarlak felvilágosítani, de heréről már hallottál? :D
@15: Ez most komoly? :D
Természetesen nem a semmiből keletleznek. Ha a spermiumok képződését meg akarod ismerni, akkor kis olvasnivaló:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!