Azt mondja Isten veletek vagyok a világ végezetéig. De miért éri meg neki, miért foglalkozna olyan, eleve bukott lénnyel, amelyik önző,cinikus, haszonleső, és akinek semmi sem szent?
Szia
Ha a Máté 28:20 versére gondolsz, akkor kérlek olvasd el a 17 és 18 verset is, máris látod kinek mondta ezt. Azok tapasztalják is még a napjainkban is ezt. Ha nem lenne azokkal, akiknek ígérte, akkor már régen leállt volna az a munka, amellyel megbízta őket. De éppen az Általa támogatott munka tempója, intenzitása mutatja, mennyire betartotta a mintegy 2 ezer éve tett ígéretét.
Azt , hogy ,,veletek vagyok a világ végezetéig " Jézus mondta a tanítványainak , barátainak. Arra utalt , hogy támogatni fogja őket abban , hogy elvigyék másoknak a megmentés jó hírét.
Amúgy örülhetünk , hogy sem Isten , sem Jézus nem mondott le az emberekről , annak ellenére , hogy bűnösök.
Sőt , az Ezékiel 33:11-ben ezt olvastam Istenről : ,,..nem gyönyörködöm a hitetlen halálában , hanem hogy a hitetlen megtérjen útjáról és éljen."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!