Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten azért adja ránk a...

Isten azért adja ránk a gondokat bajokat mert szeret?

Figyelt kérdés

Isten azért adja ránk a gondokat betegségeket szomorúságot bánatot mert szeret minket?

A rossz Sátánista emberekre azért nem ad gondokat azért élnek olyan sokáig a rossz emberek mert őket nem szereti?

És azért halnak meg a jó emberek mert őket szereti és minél hamarabb találkozni akar velük fent a mennyben?

Pl ha baleset ér engem vagy elromlik a kocsim és 500 ezer forint a csináltatás akkor ezt azért adta rám az Isten mert szeret engem?

És megprobáltatások elé tesz hogy probára tegye a hűségem iránta?

Vagy csak egyszerűen szeret és ezért ad gondokat bajokat bánatot szomorúságot rossz dolgokat a életünkbe?

2020. máj. 4. 09:22
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
72%

"Már már azt gondoltam, felhagysz a a Tanukat támadó gondolataiddal, de tévedtem"

Mert egyedül a tanúk vallják azt,amit leírtam. Ha mások vallanák ezt,akkor nekik mondanám. Ha meg azt hiszed,a tanúkat támadom egyedül,akkor a kommentjeim negyedét se olvastad el.

2020. máj. 4. 13:01
 22/51 anonim ***** válasza:

"Gratulálok annak aki Téged tanitott, hogy igy kell viselkedni és beszélni."

ááh igen, a tanúk szeretnek minden negatívat valamire/valakire kenni, leginkább a sátánra. meg se fordul a fejükben hogy néha magukba is nézhetnének, ezért másról is ezt feltételezik.

2020. máj. 4. 13:05
 23/51 anonim ***** válasza:
20%

Istenről hallottál, kérdező, de ezek szerint Sátánról még nem.

Na ő az, aki a rosszat akarja.

2020. máj. 4. 13:26
 24/51 A kérdező kommentje:
#23 De Sátán csak azokra ad rosszat akik Istent követik és Isten ölbe tett kézzel nézi és röhög azon a sok Ördögi dolgon ami a földön folyik.
2020. máj. 4. 13:32
 25/51 anonim ***** válasza:
100%

"#13 mit ér az, hogy megmondod, 'mi történne, ha' egy olyan gyereknek, aki túl kicsi még, hogy értse az ok-okozati összefüggéseket? ha az épp mászni tanuló gyerekedre rászólsz, hogy ne másszon a lépcső felé, mert le fog esni, de ő mégis mászik arra, akkor hagyod leesni, mert hát te figyelmeztetted, tehát magának köszönheti? ez a bíróságot nem fogja meggyőzni, mikor kiskorú veszélyzeztetéséért ítélnek el."

Akkor remélem, hogy az istent is rohadt gyorsan bíróság elé állítják. Mikor olyan kérdések merülnek fel, hogy vajon miért kerülnek egyesek a pokolba akkor pont azt hozzák fel az ún. keresztények, hogy isten figyelmeztet, hogy mit szabad / nem szabad csinálni de szabad akaratot adott és emiatt az ember magának köszönheti ha elkárhozik.

Namost a fenti analógiával az anya is szabad akaratot adott a gyerekének, ha elcsapta az autó akkor magára vessen, ő megmondta.

Na így működik az isteni szeretet.

2020. máj. 4. 16:25
 26/51 anonim ***** válasza:
Ha azt hiszed, Isten nevet a szenvedő emberen, akkor egyáltalán nem ismered őt.
2020. máj. 4. 21:18
 27/51 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor remélem, hogy az istent is rohadt gyorsan bíróság elé állítják."

egyetértek. remélem nem hitted azt hogy hívő vagyok :D

2020. máj. 4. 21:52
 28/51 anonim ***** válasza:
37%

Isten örökké való, az életének nem volt kezdete.

Ezt egy ember, akinek az élete kezdéssel indúl nem foghatja fel, nem is értheti, mit jelent az örökkévalóság.

Mivel kezdete és jelenleg vége is van az életnek a Földön élőknek.

2020. máj. 4. 22:29
 29/51 A kérdező kommentje:

28# hogy mondhatsz ilyen baromságot nincs Isten hogy létezhetne már úgy hogy se eleje se vége :DD

A föld a világegyetem a ősrobbanásal jött létre a semmiből született nem hozta létre semmi nem is volt idő tér az előtt a természet hozta létre a világot.

Az életünk előtt nem volt semmi a életünk után ugyanaz vár ránk mint ami az életünk előtt volt vagyis semmi sötétség nincs mennyország nincs pokol nincsenek ilyen baromságok csak örök sötétség.

2020. máj. 5. 00:10
 30/51 anonim ***** válasza:
28%

Ha Te igy gondolod, jogod van hozzá.

azonban azt ne felejtsd el, hogy a semmiből, nem lesz valami. A Robbanástól pedig nem ősszeállnak hanem szétesnek a dolgok.

Élő élettelenből pedig nem jön létre.

Az életet, mint ahogy sok minden mást törvények szabályozzák. Ahol Törvény van, ott Törvényt hozó is.

A gravitáció törvénye, és egyéb élethez szükséges törvények, véletlenszerű robbanástól, nem áltak volna igy össze. A Robbanást is ha lett volna, valakinek elő kellett volna idézni.

Mi alapján határozott arról a "ROBBANÁS", hogy a Földnek mekkora legyen a Dőlés szöge, mekkora távolságra kerüljön a nap, vagy más égitestek a Föltől, hogy ne kárt tegyenek abban, hanem az életet táplálják.

Mi alapján határozza meg a semmi, hogy az élőlények hogyan nézzenek ki, és hogyan szaporodjanak, ráadásul a fajtájuk szerint? Ugyan is a Kutya nem szaporodik a Lóval, és az ember sem, a Zsiráffal....

Sok minden van itt, amin nem gondolkodtál el....

2020. máj. 5. 01:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!