Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan lehet imában átadni az...

Hogyan lehet imában átadni az Urnak gondokat, terheket?

Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 14:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Imával legfejlebb könnyíthetsz a lelkeden, de a gondokat neked kell megoldanod, mer helyetted senki más nem fogja.
2010. okt. 29. 14:34
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
HA HA HA! Nem így megy ez! Aki elfogadja Istent és aki dicsőíti Őt az imában (szenteltessék meg a te neved stb...) valamint szereti is az Urat és ha ezek után átadja az ember az Istennek a maga problémáit akkor Isten segíteni fog! Isten számára semmi sem lehetetlen!
2010. okt. 29. 18:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyszerűen ne parázz azon h mit iszunk mit eszünk (példa) bízz mindent a te Istenedre, hogy majd ő segíteni fog! :)
2010. okt. 29. 18:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Átadni sehogy,meg lehet kérni,hogy segítsen könnyedebben megoldani őket,adjon erőt szembenézni velük.
2010. okt. 30. 09:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ám azonban Jézus azt mondja h hiába kérsz bármit is mielőtt kérnéd őt hogy segítsen Isten már tudja hogy mit szeretnél! Ezért kell BÍZNI az Úrban!
2010. okt. 30. 10:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Imában nem érdemes. Beszéld meg vele és a lelked megkapja a választ, mert az Isten benned van. A saját hited legyen erős, mert sem vallásra, sem papra nincs szükség az Istennel való találkozáshoz. Mint előttem írták ... mielőtt kérnéd őt hogy segítsen Isten már tudja hogy mit szeretnél!... és ha akar segít. A magyar közmondás is azt mondja, hogy ... segíts magadon Isten is megsegít!
2010. okt. 30. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nos én gyakorlom ezt. Ha van egy óriási problémám amit egyszerűen sehogy sem tudok megoldani, és azon tépelődök és gyötröm magam, hogy hogyan oldjam meg akkor egyszerűen azt mondom: Uram én nem tudom, hogy mit tegyek én nem tudom hogyan, kérlek old meg átadom neked, kélek Te rakd helyre ezt a dolgot. És megkönnyebbülve nem gondolok tovább a problémára, mert hiszem, hogy majd az Úr megoldja. Nálam ez működik próbáld meg hittel, menni fog.

Üdv. Lizi

2010. nov. 1. 21:11
 8/9 Dinye ***** válasza:

Szerintem a saját erőből való boldugulás nem Istennek tetsző ez nem azt jelenti hogy légy tétlen persze. Tedd a kereszt lábához a te terheidet és vedd fel az Úr igáját és akkor minden helyre jönn ez saját vélemény de itt egy ige hely alátámasztásként.

Máté Evangyélioma 11. rész

28. Jőjjetek én hozzám mindnyájan, a kik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.

29. Vegyétek föl magatokra az én igámat, és tanuljátok meg tőlem, hogy én szelid és alázatos szívű vagyok: és nyugalmat találtok a ti lelkeiteknek.

30. Mert az én igám gyönyörűséges, és az én terhem könnyű.

2010. nov. 5. 07:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Fil 4:6 Semmi felől ne aggódjatok, hanem imádságotokban és könyörgéstekben minden alkalommal hálaadással tárjátok fel kívánságaitokat az Isten előtt.

Fil 4:7 És az Istennek békessége, mely minden értelmet felül halad, meg fogja őrizni szíveiteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban.

Fil 4:8 Továbbá, Atyámfiai, amik csak igazak, amik csak tisztességesek, amik csak igazságosak, amik csak tiszták, amik csak kedvesek, amik csak jó hírűek; ha van valami erény és ha van valami dícséret, ezekről gondolkodjatok.

kedves kérdező! ebben a néhány sórban benne van minden amit tenned kell! de figyeld meg, hogy nem a problémával kell tenned valamit! 1. nem kell aggódnod semmi felől, semmivel kapcsolatban. 2. hálaadással kell élned isten felé. ő minden problémán felül áll, és ha te benne vagy elrejtve a jézus krisztusban akkor te is a problémák felett vagy, így a trón szemszögéből tekints rájuk. ez az a békesség amely minden gondot, ilyesztést kezelni tud. ez több minden értelemnél, vagyis a magad erelyénél...jézusra és nem a gondra fókuszál. de hidd el, ez nem a strucc megoldása, hogy majd jól elbújok a problémák elől. a problémáid csak a haláloddal fognak megszünni. addig viszont isten kínálja nekünk a győzelem fegyverét: ha engedjük, hogy napról-napra az élet töltsön be bennünket, akkor nem marad hely az aggodalomnak, félelemnek,mert a feltámadott krisztus ereje fog megeleveníteni bennünket, hogy valóban győzedelmes életet élhessünk, olyat amire az elhívásunk szól! és még egy mondat az előttem válaszoló valakinek. egy kicsit átfogalmazva az üzenetét(segíts magadon isten is megsegít): isten megsegít abban, hogy segíthess másokon

2010. nov. 5. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!