Hormon gondokat hogyan kezelik?
Sajnos szőrösebb vagyok mint egy átlagos nő,a combomon rendes,fekete szőrök vannak,a hasam is szőrös,a hátam,karom,melleim,arcomon fekete kis szőrszálak...már kezd nagyon elegem lenni a folytonos szőrtelenítésekből.Az arcom sem túl szép,kissé pattanásos,mitesszeres,tág pórusú.Kis koromban még "normálisan" szőrös voltam,aztán leborotváltam a hasamról,meg a combomról a pihéket,és végülis azóta ilyen csúnya,de már nem akar eltűnni.Menzeszem teljesen rendben van.Egyik ismerősöm szerint hormon gondjaim vannak.Hová forduljak ezzel?Hogyan fognak kezelni?Ugye el fog tűnni a szőröm egy része,és az arcommal is tudnak majd mit kezdeni??
17/L
Nőgyógyászhoz kell fordulni, ő elküld vérvételre, megnézik a hormonjaidat. A tüneteid alapján sok lehet a tesztoszteronod, valószínűleg olyan gyógyszert kapsz, ami gátolja a túl sok tesztoszteron termelődését. A hormonális dolgokat rendbe tenni elég hosszadalmas, amíg a szőrösödés látványosan mérséklődik, az fél év-év is lehet, ezért érdemes gyantáztatni, epilálni addig is, amíg a kezelés mellett helyrebillen a dolog.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!