Férfiak miért gondolják, hogy a szülést és a vele járó gondokat/bajokat egyáltalán nem nehéz kezelni?
Én férfiként soha eszembe sem jutna ekkora baromság.
Sőt,mindig is mondtam a barátnőmnek,hogy mi férfiak csak örülhetünk,hogy nem nekünk kell végig csinálni ezt,mert ha rajtunk múlna kihalna az emberiség.:)
Én ezért minden nőt tisztelek,azokat meg főleg akik vállalják az anyaság minden terhét..
Még a haverjaim között sem hallottam ilyet,amit a kérdésben leírtál-
29/F
Feminizmus. Fujj. A férfiak nem gondolják, hogy könnyű gyereket szülni, a nők viszont évtizedről évtizedre nagyobb peteket csinálnak belőle. Nem mintha nem lenne évtizedről évtizedre egyre fájdalommentesebb a szülés a gyógyszereknek meg a fejlesztéseknek hála. Az, hogy egy nő gyereket szül, szép és nehéz dolog. Fájdalmas, kellemetlen részei vannak, de nem valami félisteni hőstett. Nők milliárdjai szültek már milliárd gyereket. És mindenki kibírta a fájdalmat, egyrészt, mert ez az élet rendje, másrészt, mert megéri. Nem kell úgy beállítani a férfiakat, mintha lenéznék a nőket.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!