A husisabb nőket miért gondolják sokan igénytelennek?
Hát ezt nem sértő szándékkal írom,de azért,mert valamilyen szinten igénytelenség,hogy az ember nem foglalkozik a testével. én is voltam "husisabb" (kövér) ,és azért mert baromi lusta voltam,igénytelen voltam rá,hogy mit eszek,és hányszor.
Persze akkor nekem is rosszul estek az efféle megállapitások,de aztán beláttam,hogy igazak és inkább elkezdtem sportolni+ normálisan étkezni.Attól,hogy valami sérti az ember egoját,még lehet igaz,és az okos ember tanul belőle,a hülye meg tiltakozik ellene,anélkül,hogy átgondolná van e igazságalapja.
Ez egy baromság kedves utolsó :)
Van egy kb 48 kilós ismerősöm (lány) és nem mossa a köldökét :D fekete neki. Van egy fogalmam sincs hány kilós ismerősöm (de elég duci) ő meg a legtisztább, legillatosabb, legszebb hajú valaki akit ismerek. Gyönyörű azon kívül, hogy duci. (modell is)
ez netto marhasag...
igenytelen maximum a gyenge ember...ehhez rakodik meg a megjelenes beli problema..."nem kellek senkinek ugysem,minek adjak magamra" mentalitas...
sokat jarok videken,es teny,hogy a nagyobb darab nok lenyegesen elhanyagoltabbak a "normalisabb" tarsaiknal,de!!!
ez egy ongerjeszto folyamat...
nem adok magamra,mert nem fogok kelleni ugysem senkinek,tehat nem is fogok kelleni senkinek,mert hogy nezek ki...
a higienikus,esztetikus megjelenes nem kene,hogy alkatfuggo legyen...
Én nem a higiéniáról beszéltem,az igényesség nem csak azt takarja,hogy naponta 2* megfürdesz,fogatmosol stb. Hanem azt is,hogy van e rá igényed,hogy képezd magad,nagy tudású legyél,legyenek céljaid,egészséges maradj,tudjál értelmesen beszélni..és ide sorolnám azt,hogy legyen az embernek igénye saját magára,hogy ne egy hájas,önbizalomhiányos ember nézzen vissza rá a tükörből,és hidd el,tapasztalatból beszélek,nem a levegőbe.
persze amig ti kövérek vagytok addig le fogtok pontozni,pont azért mert az a legfájdalmasabb amiről legbelül tudod,hogy van igazságtartalma.Igazából nekem mindegy,én már rájöttem a jellemhibámra,hogy igénytelen voltam a külsőmre és inkább lustálkodtam sport helyett
Az,hogy valaki kövér,sok mindent elárul a jelleméről.Ezen viszont lehet változtatni,aminek az az első lépése,hogy magadnak is beismered,hogy nem jó ez így.
a koverseg,mint jellemhiba???
jobarat,orvosi disszertaciora ne keszulj...
:))))
genetika,hormonzavar,egyeb betegsegek,folytassam???
pfffff...
Most azért mert nem tudok sportolni max a séta(térdkalács probléma régi balesetből)és nem tudok x ezreket ,,huh de egészséges" kajára költeni akkor igénytelen lennék?
Nem hinném.
Miért hiszik azt sokan hogy aki molett annak tuti nincs senkije?
Genetika: a haláltáborban nem volt kövér ember,erre ezt szokták mondani..
van olyan,hogy valaki hajlamosabb hízásra,de olyan nicns,hogy genetikailag kövér.
kérdező: mozogni lehet térdproblémákkal is,pl úszás
Nincs pénzed: akkor mindenből fele annyit kell enni..
De mondom,én nem fogok senkit győzködni,ha ti jól érzitek magatokat kövéren,akkor semmi gond nincs,bár a koszorúerek nem díjazzák,de az a ti problémátok.Kifogást mindenre lehet találni,tudom,én is elsütöttem az összeset már :nincs pénzem,nincs időm ,nincs kedvem,van barátom,ezrét nem baj ha kövér vagyok..de legbelül ti is tudjátok,hogy gond.különben nem tennétek fel róla kérdést,és nem vennétek támadásnak ha valaki leirja a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!