A husisabb nőket miért gondolják sokan igénytelennek?
Azért hiszik azt sokan, hogy aki molett, annak nincs senkije, mert a legtöbb férfinek nem jön be egy túlsúlyos nő. Soknak persze igen, de arányaiban akkor is lényegesen kevesebben vannak és ehhez még jön az is, hogy a nő is és a férfi is válogat, nem szeret bele akárkibe, emiatt a túlsúlyos nő hátrányból indul.
Nem lehetetlen, csak nehezebb. És sokan emiatt általánosítanak.
Én nem gondolom igénytelennek.
Az igénytelenséggel hogy függ össze a kövérség?
Ha elhanyagolt, érdektelen, motiválatlan valaki------ez lehet egy aszott, pálcikalábú száraz ráncos virgács is, töredezett hajjal.
De igen,lehet kövér is igénytelen, zsíros, pattanásos, hájas, nagypólós, lógó (melltartó nálkül lógó!) csöcsű nagy hegyomlás is...
ma 17:10-el teljesen egyetértek. A kövérség igenis igénytelenség(és most nem a betegség okozta kövérségről beszélek kedves 17:26-os).. Kérdező ez hülyeség,hogy a térded miatt nem tudsz mozogni, sétálni, biciklizni és úszni simán tudsz rossz térddel is, ez csak kifogás. Legalább én bevallottam magamnak,hogy lusta disznó vagyok és azért nem mozgom, közben meg siránkozom,hogy milyen dagadt vagyok, de legalább már odáig eljutottam,hogy beláttam a hibámat, most már a mozgás következik:)
20L
20L
Amint tekerek pár km-t (tavasszal-nyáron) egyből hetekre bedurrant a térdem.Nem kifogásokkal szeretnék élni csak van mikor tényleg nem jön össze.
Uszoda bérlet meg nekem luxus lenne anyagilag.
Nem a sport az elsődleges a fogyásnál, hanem a kalóriadeficit. A sport abban segít, hogy ne lógjon a bőröd. Ha nincs is pénzed egészséges ételekre, akkor edd mindennek a felét és fogyni fogsz.
Azt hogy a kövérek igénytelenek azt mindig általánosságban mondják, de szerintem ha valaki kövér és ápolt, az senkiből nem fog ilyen érzéseket kiváltani, a személyed nem lesz támadva senki által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!