Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A husisabb nőket miért gondolj...

A husisabb nőket miért gondolják sokan igénytelennek?

Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 15:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%

Azért hiszik azt sokan, hogy aki molett, annak nincs senkije, mert a legtöbb férfinek nem jön be egy túlsúlyos nő. Soknak persze igen, de arányaiban akkor is lényegesen kevesebben vannak és ehhez még jön az is, hogy a nő is és a férfi is válogat, nem szeret bele akárkibe, emiatt a túlsúlyos nő hátrányból indul.

Nem lehetetlen, csak nehezebb. És sokan emiatt általánosítanak.

2011. nov. 16. 18:11
 12/19 anonim ***** válasza:
42%

Én nem gondolom igénytelennek.

Az igénytelenséggel hogy függ össze a kövérség?

Ha elhanyagolt, érdektelen, motiválatlan valaki------ez lehet egy aszott, pálcikalábú száraz ráncos virgács is, töredezett hajjal.

De igen,lehet kövér is igénytelen, zsíros, pattanásos, hájas, nagypólós, lógó (melltartó nálkül lógó!) csöcsű nagy hegyomlás is...

2011. nov. 16. 18:20
 13/19 anonim ***** válasza:
48%
Ja, és lehet egy bársonyos bőrű, selymes hosszú hajú, kerek csípőjű, formás fenekű, melles-combikás, szolidan sminkelt, csinosan öltözött, finom illatú duci nőci is!:))))))))))
2011. nov. 16. 18:22
 14/19 anonim ***** válasza:
95%

ma 17:10-el teljesen egyetértek. A kövérség igenis igénytelenség(és most nem a betegség okozta kövérségről beszélek kedves 17:26-os).. Kérdező ez hülyeség,hogy a térded miatt nem tudsz mozogni, sétálni, biciklizni és úszni simán tudsz rossz térddel is, ez csak kifogás. Legalább én bevallottam magamnak,hogy lusta disznó vagyok és azért nem mozgom, közben meg siránkozom,hogy milyen dagadt vagyok, de legalább már odáig eljutottam,hogy beláttam a hibámat, most már a mozgás következik:)

20L

20L

2011. nov. 16. 21:05
 15/19 A kérdező kommentje:

Amint tekerek pár km-t (tavasszal-nyáron) egyből hetekre bedurrant a térdem.Nem kifogásokkal szeretnék élni csak van mikor tényleg nem jön össze.

Uszoda bérlet meg nekem luxus lenne anyagilag.

2011. nov. 16. 21:46
 16/19 anonim ***** válasza:
75%

Nem a sport az elsődleges a fogyásnál, hanem a kalóriadeficit. A sport abban segít, hogy ne lógjon a bőröd. Ha nincs is pénzed egészséges ételekre, akkor edd mindennek a felét és fogyni fogsz.

Azt hogy a kövérek igénytelenek azt mindig általánosságban mondják, de szerintem ha valaki kövér és ápolt, az senkiből nem fog ilyen érzéseket kiváltani, a személyed nem lesz támadva senki által.

2011. nov. 16. 21:50
 17/19 anonim válasza:
0%
Azért, mert tájékozatlanok, előítéletesek és bunkók. Röviden. Nincs mit rajta sokat filozofálni.
2011. nov. 17. 13:30
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
hát mondhatni, hogy én is kövér vagyok sajnos :( ettől függetlenül nem mondanám magam igénytelennek. Az hogy nem mozgok, (egyébként igen), illetve ha nem eszek kevesebbet, nem igénytelennek érzem magam, hanem lustának vagy akaratgyengének. Igénytelennek azt az embert mondanám, aki koszos, büdös... sorolhatnám. A lényeg, hogy egy bomba nő is lehet igénytelen, hiába igényes a testére :(
2011. nov. 17. 18:03
 19/19 anonim ***** válasza:
75%
Az igénytelenség annyira relatív fogalom. Lehet, hogy igénytelen vagyok, mert nincs igényem arra, hogy minden nap fussak egy órát, ami engem totálisan nem tesz boldoggá (kiugrik a szívem a helyéről, befulladok, leizzadok, büdös leszek stb stb), másnak meg nincs igénye arra, mint nekem, pl. megtanulni 4 idegen nyelvet (engem ez tesz boldoggá). Akkor ő most igénytelen, mert nincs igénye a nyelvtudása csiszolására? Nem hinném. Egyébként a fogyókúrákkal kapcsolatban nagyon sok közhely él (sőt, szinte csak az). Egyszer kipróbáltuk, hogy teljesen ugyanazt az életmódot folytattuk a lakótársammal, ő három hónap alatt 14 kilót fogyott tőle, én 0-t. Én meg nem bírom az ilyen diszkriminatív dolgokat, ha az élet szívet, sz@rok rá, amúgy meg abszolút nem érdekel, ki nevez igénytelennek. :)
2012. jan. 28. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!