Miért gondolják néhányan, hogy ez sorsszerűen így fog történni? Lehet tenni az ilyen berögződések ellen?
Köztem és egy srác közt alakulgatnak a dolgok, járunk, látom rajta, hogy ő is szeret velem lenni és jelentek neki valamit, de..
nagyot csalódott az előző kapcsolatában,több évi együttlét után a lány azt mondta élni szeretne, pasizni, mert nem élte ki magát. A leányzónak ő volt az első nagy szerelem.
Nekem ugyan nem ő az első nagy szerelem, de korábban nem feküdtem le senkivel, ő volt az első. Nemrégiben egy mélyebb beszélgetés alkalmával szóba került az exe is, és hogy 20 éves fiatalok első szerelemből házasodnak, szerinte ott az lesz a vége, hogy (legalább) az egyik fél élni akar még és pasizni/csajozni.. És nálam is ettől fél. De mi nem 15 évesen kerültünk össze, mint vele a barátnője. Biztos van benne igazság, hogy sok kapcsolat így végződik és én sajnálom, hogy ő szenvedett az előző szakítása miatt, de hogy lehetne megértetni vele, hogy nem ugyanolyan mindenki? Ezt a problémát egyébként másoknál is észleltem már. Ha valakinek nincs elég tapasztalata, akkor rögtön attól félnek, hogy pár év múlva továbblép. Pedig ez nem sorsszerű. Kérdésem.
Mit lehet ez ellen tenni, hogy ne gondoljon erre, hogy velem is ez fog történni?
"Ez nem feltétlen azok számától függ szerintem, szóval ez butaság."
Így van. Megkomolyodhat, hihetetlen családcentrikussá válhat, de csapodárrá is. Gyakran mintaapákból lesznek fiatal lányok kitartói, mert nem tudnak mit kezdeni a kapuzárási pánikkal. Ezt senki nem tudhatja előre, csak érezheti, mennyi esélye van erre saját magának, és valamennyire talán azt is, a párjának.
azért mert sajnos az emberi lény kiváncsi. leeht, hogy 1-2 hónapig vagy 1-2 évig megvan vele aki neki az első, de az is lehet, hogy mikor eljönne a pillanat az erősebb elkötelezettségkor, megfordul a fejében, hogy sajnos nem csinált még senkit senkivel és berezel és elhagyja a párját
sajnos láttam már nem egy ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!