Lehet valamit tenni az ellen hogy ne nezzenek ennyire?
Ha elmegyek az utcan akkor sokan utanam neznek. Ez azert van mert amerikai vagyok, nem vagyok feher de annyira fekete sem. Altalaban a nok szoktak figyelni es nehanyan mar probalkoztak is (nem nagykepu akartam lenni) Zavar hogy ennyire neznek mint ha annyira mas lennek.
25/F
Na itt jót nevettem!
"Ez azert van mert amerikai vagyok,"
Na ha tényleg amerikai vagy,akkor te is népesíted azt az elméletet,hogy az amcsik nem okosak.Már bocsika de nincs a homlokodra írva hogy amcsi vagy,hacsak nem cipelsz egy nagy táblát azzal a felirattal ,hogy "Én amerikai vagyok"
Azt hogy nem vagy fehér,és azért bámulnak meg,nos ezen is lehet mosolyogni.Ha ezt 20-30 évvel ezelőtt írod(bár akkor nem létezett se net,se gyakori) akkor tényleg elhiszem,mert akkor egy "csoki" vagy "fekete" férfi ritka volt mint a fehér holló..De ma már szinte észre sem vesszük,hogy egy fekete férfi sétál az utcán,mert ma már nem számít érdekesnek.Ha mondjuk csoki létedre egy elefánt hátán sétálnál a belvárosban akkor én is megnéznélek..
De így csak kamu kérdésnek tulajdonítom amiről írtál..
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!