Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet valamit tenni az ellen...

Lehet valamit tenni az ellen hogy ne nezzenek ennyire?

Figyelt kérdés

Ha elmegyek az utcan akkor sokan utanam neznek. Ez azert van mert amerikai vagyok, nem vagyok feher de annyira fekete sem. Altalaban a nok szoktak figyelni es nehanyan mar probalkoztak is (nem nagykepu akartam lenni) Zavar hogy ennyire neznek mint ha annyira mas lennek.

25/F

2012. febr. 19. 22:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%

Tudom miről beszélsz :)

Én a kenyai vidéken laktam egy évig, elég látványosság voltam, voltak helyek, ahol még soha nem járt fehér ember előttem. Kicsit celebnek éreztem magam, és egy idő után tényleg zavaró volt, hogy vagy sírtak a gyerekek ha láttak, vagy folyamatosan tapogattak.

Te azért nem vagy ilyen helyzetben, nem tudom jó pasi vagy-e vagy csak a bőrszíned miatt keltesz feltűnést, de inkább örülnél, hogy nem egy vagy a sok közül, hanem kitűnsz.

(Sokan elég elvetemülten próbálnak kitűnni a tömegből..)

2012. febr. 19. 23:22
 12/18 anonim ***** válasza:
6%
Igen! Csukját a fejedre....
2012. febr. 19. 23:33
 13/18 anonim ***** válasza:
35%
A nők néznek meg jobban és próbálkoznak is? Tudod egy időben elterjedt, hogy a fekete férfiak hatalmas szerszámmal rendelkeznek. Talán ez az egyik oka.
2012. febr. 19. 23:39
 14/18 anonim ***** válasza:
39%
Ha kínába mennél mégrosszabb lenne!
2012. febr. 20. 00:05
 15/18 anonim ***** válasza:
67%
Vidéken nőttem fel, 23 éves koromig ott laktam, és a két kezemen megtudtam volna számolni, hogy hány négert láttam addig összesen! Aztán Bpre költöztem, ott tényleg más a helyzet, szinte mindennapi látvány az ilyen. Én is néztem régen a négereket, de nem bámulva, hanem furcsa volt mindig, mert tényleg különlegesnek számított felénk. És a vidék alatt sem kis falvat értek, hanem egy nagyobb megyevárost :)
2012. febr. 20. 06:15
 16/18 anonim ***** válasza:
41%
Nekem szinte fel se tűnik már ha valaki fekete. Nem fővárosban lakom, de egyetemvárosban. Itt annyi kínai, török, arab meg néger van, hogy csak na...Vannak olyan szórakozóhelyek, ahol a fehér számít érdekesnek. Szerintem kicsit beképzeled ezt a mindenki rád figyel dolgot. Ha meg nem érdekel aki esetleg megnéz, nézz el mellette, vagy ha már zavarón bámul nézz a szemébe. Én ezt szoktam alkalmazni. :D
2012. febr. 20. 08:54
 17/18 anonim ***** válasza:
51%

Van egy arab ismerősöm, őt is néha megbámulják. Ha már nagyon unja, nagy mosollyal odamegy és elkezd hihetetlen gyorsan beszélni arabul, majd kérdően néz (egyébként beszél magyarul és angolul is).

Öröm nézni, ahogy pánikszerűen menekülnek az emberek :)

2012. febr. 20. 11:33
 18/18 anonim ***** válasza:

"mint ha annyira mas lennek."

:)))))

Hát, más is vagy!

Azért néznek.

Fogadd el, a nőket meg csípd fel, vagy koptasd le, ahogy gondolod!

2012. febr. 20. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!