Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni egy unalmas...

Mit lehet tenni egy unalmas kapcsolattal?

Figyelt kérdés

Párommal 2,5 éve vagyunk együtt, idén terveztünk összeköltözni, mert lassan adott minden (munka, ház...), gyerek téma is szóba került. Viszont van egy probléma, ami miatt frusztrált vagyok lassan 2 hónapja. Egyszerűen már ugyanazokat a köröket futjuk, azaz találkozunk, étterem, beülünk valahova, sétálunk, nálunk, náluk vagyunk, tv, mozi... Mindig ezek közül megyünk valahova már 2 éve és nagyon unalmas az egész, hiába beszélgetünk jókat és hülyülünk egymással, sokszor csak ülünk valahol, mert nem tudjuk mi legyen, ha van szabad 5-6 óránk. Imádjuk egymást, de ez a hova menjünk, mit csináljunk dolog már ellaposodott. Bulizni nem járunk, egyikünknek sincs rá igénye, időnként ülünk össze a barátokkal, de elég is mert főleg csak isznak, párom se szeret vedelni... Félek, hogy elveszítem, ő nekem az igazi, ő is szeret engem, de úgy érzem, hogy unalom meg fogja ölni a kapcsolatot, és ezt ő is érzi, sokat beszéltem vele erről. Szomorú vagyok, mert vele terveztem mindent, de érzem, hogy így nem mehet tovább, vagy szakítunk vagy feldobjuk a kapcsolatot, de ötletem sincs, hogy hogy. Ti mit tennétek, hogyha amúgy nagyon jó lenne a kapcsolat, de kevés benne az "izgalom"? Mit csináljunk?:(

21L, 25F

2012. febr. 15. 17:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Járjatok el együtt sportolni,táncolni a szabadidőtökben.
2012. febr. 15. 17:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a fajta izgalom minden kapcsolatban ahol eltelik némi idő és megszokják, ismerik a párok egymást, elmúlik. Azaz az újdonsági izgalom, az alig várom, hogy mit fogunk csinálni együtt.

Mit tudnátok csinálni ? Járjatok máshova, legyenek ötleteitek, játszatok együtt, társasozzatok, főzzetek együtt, lepjétek meg egymást, s hasonlók.

Ne csak egymástól várjátok a csodát, máris ne adjátok fel, hanem magatok is erőltessétek meg, és agyaljatok mit szeretnétek együtt csinálni.

Egyébként elég fiatalok vagytok még, lehet, hogy nem vagytok még eléggé érettek, és lehet, nem egymásnak vagytok teremtve.

Ha összeköltöztök egyébként az eléggé izgis lesz, kitalálni mégtöbbet egymásról, megismerni egymást mégjobban, ami mindkét fele irányíthatja a kapcsolatot. Szóval hajrá, összeköltözés, de ez még nem kell azt jelentse, hogy mindörökkön örökké, de változás lesz, és majd látjátok.

2012. febr. 15. 17:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
ha lesz gyerek, nem fogtok unatkozni :) ne félj ettől.. majd lefoglal titeket az összeköltözés, pakolászás, a ház berendezése... stb stb.. aztán jön a gyerek, és nem lesz unalom a háznál!! :-) szerintem ne félj, nem fogod elveszteni.. ez normális hogy ezt érzed de minden kapcsolatban vannak ilyen hullámvölgyek!! :)
2012. febr. 15. 17:51
 4/12 anonim ***** válasza:
93%

Mi a párommal mindketten érdeklődünk a filozófiai kérdések, könyvek iránt így könnyű beszélgetni. Párom állandóan mesél, és alapvető igénye, hogy meghallgassam. Ha mindketten visszahúzódóak vagytok akkor ez nehéz. De elfogadhatjátok, hogy ez van, és megtanulhatjátok élvezni a csöndet. (én már élvezném néha...)

Ha ez nektek rossz, akkor fel kell dobni a hétköznapokat. Találjatok valamit, ami érdekel titeket. Vagy amit tehettek a környezetetekért, önmagatokért. Mi túrázunk, kirándulunk, filmet nézünk, előadásokra járunk.

Mások mást szeretnek. A barátaim teniszezni járnak együtt, de olyan párt is ismerek akik politizálnak, és ezt élvezik.

2012. febr. 15. 17:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez torvenyszeru. Kerdezz meg barkit, aki mar min. 10 eve hazas. Egy ido utan mar nem olyan a kapcsolat, mint a vadvizi kenutura. De nem is az izgalmak miatt maradnak egyutt az emberek, hanem a kotodes, szeretet, emlekek, gyerekek miatt, es amiatt, amit meg egyutt varnak a jovotol.
2012. febr. 15. 18:03
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Az biztos, hogy a házzal meg a gyerekkel lesz "izgalom", mert újdonság és öröm. :) Várjuk mindketten, de én most nagyon stresszes vagyok ez miatt, remélem tényleg csak átmeneti. Sportolni én járok, ő nem annyira szereti ezeket. Főzni, meglepni egymást hetente szoktuk szinte.

A programokban kellene főleg változás, mint ahogy a 4. válaszoló is írta. :) Ha jobb idő lesz, a kirándulás jó ötletnek tűnik egynek, régóta tervezzük, hogy el kéne menni vmerre, de eddig mindig meghiúsult.

2012. febr. 15. 18:05
 7/12 anonim ***** válasza:

Én 7éve vagyok együtt a férjemmel és ez csak egy hullámvölgy amiről írsz. Én is éreztem ilyet, ő is ez természetes. Aztán egyszer csak újra lobban a láng tart valameddig, aztán megint csendesen ég.

Attól nem lesz unalmas, hogy van közös dolog amit együtt tudtok csinálni. Úgy gondolom most csak azért érzed ezt, mert ugyanazt csináljátok (amit írtál is) Ne aggódj, nemsokára lesz dolgotok és akkor újra lesz közös terv, közös álmodozás, az majd feldobja a szexet is. Aztán jöhet a baba, akkor újra lehet álmodozni, tervezgetni...

Ez már csak így megy.

2012. febr. 15. 18:16
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :) Nyugodtabb lettem tőlük. :)
2012. febr. 15. 18:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Barátod nagyon szerencsés, hogy így gondolkodsz... Bár az én volt barátnőm is végiggondolta volna, hogy van közös élet a lángoláson túl...

Helyette inkább talált valaki mást, akivel ugyanazt érezheti, mint velem 2 évvel ezelőtt.

Nagyon szurkolok, ne keseredj el, csodálatos élet elé néztek együtt:) Szerintem is csak egy pici hullámvölgy, a közös élet biztonsága, harmóniája szuper érzés lesz:)

2012. febr. 15. 19:10
 10/12 anonim válasza:

SZERINTEM FEL KELLENE TENNED MEGADNAK A KÉRDÉST,HOGY TE MIRE VÁGYSZ,ÍRJ MAGADNAK EGY LISTÁT EGYIK OLDALON A JÓ A

MÁSIK OLDALON A ROSSZ ÉRZÉSEIDDEL,HASONLÍTSD ÖSSZE ŐKET,DE

HA MÁR MOST UNALMAT ÉRZEL AKKOR VALAMI NINCS RENDBEN.AZT AZÉRT TUDNOD KELL,MIKOR EGGYÜTT UNATKOZTOK,GONDOLKOZTÁL-E

AZON MIT CSINÁLNÁL,HA MOST EGYEDÜL LENNÉL?MÉRLEGELNED KELL

LE TUDNÁD-E ÉLNI EBBE A FUSZTRÁLT ÉRZÉSBE AZ EGÉSZ ÉLETED?

2012. febr. 15. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!