HELP! Velem van baj vagy a kapcsolattal?
Másfél hónapja vagyunk 1ütt ő 28 én 27 éves vok . A családjaink már ismerik egymsát .Ez azért is különleges mert se ő se én nem vittünk már haza nagyon régen senkit.
Én csak azt veszem észre magamon h nagyon nyugtalan vagyok. Ha vele vagyok nem igazán van közös téma, ő inkább materiálisabb típus. Én meg elég érzékeny vagyok ..és ezért nekem egy vers ez zene egy könyv ..egy utalás ,vagy valami szellemi dolog nagyon sokat tud jelenteni .
Viszont szeret..bár és itt jön a nehézség :( mert szereti velem a szexet és végül is szereti amit eddig lát belőlem . DE azt nem tudja h érzelmileg nem volt könnyű gyerekkorom talán meg sem értené, mert neki stabilabb volt az biztos .Most azt érzem ha találkozunk utána vágyom vissza a saját kis világomba .. és kell h feltöltődjek . De egy két nap múlva hiányzik ..
Nekem az utóbbi kapcsolataim viharos gyorsaságúak voltak mert amint megszerettek (megszerették amit hagytam magamból látni) utána kisszáltam és pont ez a kritikus idő..
Ezért nem tudom eldönteni hogy az én kötődési képességeimmel van a gond ? Vagy fájna belátni h mégsem ő az akiben igazán bízni tudok ?
Esetleg maga a kapcsolat nem működő képes mert annyira mások vagyunk ?
Nem akarom ezt érezni ..és nem mutattam volna be ha nem látnék reményt h ez bennem változzon ..de már annyira megszoktam ..h egyedül vagyok ..
Köszönöm a válaszokat..
Veled van baj, ha eddig mindig csak eddig jutottál el a pasikkal. Meg kell tanulnod közel engedni őket.
Feltöltődni az együtt töltött idő alatt kellene és utána a föld felett lebegni (másfél hónap után), nem pedig egyedül. Természetesen kell az egyedüllét is (még egy együttélős kapcsolatban is), de ahogy írsz, az ijesztő.
Mered egyáltalán ömagadat adni ebben a kapcsolatban? Elengedni teljesen? Bízni a másikban?
Nem az a mérvadó, hogy neki jó-e veled a szex... semmit nem írtál arról, hogy NEKED jó-e? Hol vagy TE ebben a kapcsolatban? Szerintem sehol.
.. belőlem ..? azt már megkaptam h túlérzékeny vagyok ..de az döbbenetes jó érzés hogy van akin érzem a szándékot ..ez leírhatatlan ..
Rám igaz a rút kiskacsa storyja egy az egyben meg a 180 fokos változás ..régebben periféria.. ronda voltam és butának könyveltek el ..rengeteg munkám van benne leginkább belső h ezen túljutottam ..
Most olyan emberek figyelmét kapom meg akik korábban semmibe vettek .Ő is egy olyan fiú ..akit korábban nem érdekeltem volna ..helyes ..aranyos gyerek amúgy ..
Az pedig igaz h valamiért van egy különleges szexuális képességem ..legalábbis az eddigi kapcsolataim ezt mondták, és nem is igen akartak elengedni.
Hogy nekem jó e a szex ? Jó ..bár lehetne több ..én azthiszem ezen a téren vagyok leginkább önmagam ..mert akkor vagyok aout of order ..nem agyalok ..hanem belefeledkezek az egészbe ..csak lehetne többbbb..
* ez lemaradt -
érzem a szándékot hogy tényleg szeretni akar
Azt hiszem, sokat kell még magadon dolgoznod. Ennyire fontos neked, hogy észrevegyenek és elismerjenek mások? Miért? Mert nincs önbizalmad (ön-bizalom), és mások elismeréséből táplálkozol? Nem jó ez így.
Idéznék egyet: Úgy élj ott, ahol vagy, hogy ne vegyenek észre, de hiányozz onnan, ahonnan elmentél.
Olvass Feldmár könyveket, azokból sokat lehet tanulni. Jó úton jársz, de messze még az érett, kiforrott személyiség, aki kellő önismerettel rendelkezik: ismeri az értékeit és a hibáit is.
első
Bocsi, hogy ezt mondom, de szerintem veled van a baj.
"de már annyira megszoktam ..h egyedül vagyok .. "
Egy kapcsolatban is tudsz egyedül lenni, úgy hogy vannak melletted. Ha egyedül akarsz lenni, mert megszoktad, akkor ne legyél kapcsolatban.
Az hogy különbözőek vagytok, még nem jelenti azt, hogy nem illetek össze.
Próbálj benne megbízni és fogadd el magad.
"fájna belátni h mégsem ő az akiben igazán bízni tudok"
másfél hónap még nem sok. ne úgy állj a dologhoz a kapcsolat elején, h ő az igazi, és ha nem ő az igazi, akkor hiábavaló vele lenni. nekem az jött le, h Te valakinek az egész lelkedet oda szeretnéd adni, de nem mered. Nem kell rögtön odaadd neki az elején. kicsit később úgyis kiderül, h mit akartok egymástól, lehet-e komolyabb. aztán ha nem lesz komolyabb, akkor megmaradtál a kis burkodban, és nem ért sérelem.
Szoktatok mély beszélgetéseket folytatni a leírt fantasztikus aktusok után? Ha igen, akkor sztem van mire építkezni. hátha idővel jönnek a közös témák is. de ha nem... :( a közös téma fontosabb, mint a jó szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!